Lizing je en k**** za moje pojme v vsakem primeru. Daje možnost ljudem nakupa avta, ki si ga v bistvu ne morejo privoščiti. Jaz sem šparal denar, kupil 147 za 8.600€ in mi sedaj komot pride čez tudi s stroški, ki so zraven. Če pa bi recimo šel kupovat avto na lizin, komaj skupi napacal dnar, bi vsak servis nohte grizu.
Ne gre to tko. Morš gledat, da z avtom so sami stroški, če uletijo izredni boš jebal ježa.
Kaj ti hočem rečt, ne preceni svojih zmožnosti in si kupi avto za katerega boš lahko skrbel. Kaj ti pomaga GT in pleh pičko k boš pobral s tem avtom, če te pičke ne boš mogu nikamor zapelat, ker bo nepremičnina.
147 je pa drugače carski avto, 120KM leti zelo dobro, maš 5 vrat, komot uzad kero prtisneš, bejbam je avto hud kot svinja (to te sigurno zanima), in stroškovno dokaj ugodn, pa tudi zanesljiv skupek pleha.
Sicer pa, da nauš mislu, da ti pametujem, nared kakor ti paše in če bo to GT, ZAKON, ker je hud avto za popizdit, sam izber katerga, ki bo res dobr.
Pa pazi na roke, škripa za popizdit. Enim polet ne škripa, recimo meni pa škripa sedaj praktično skoz.