SubjectX napisal/-a:Tkole je:
1. Zaradi dolocenih razlogov sem bil prisiljen odpreti s.p. S.p. bo nudil tudi popust za vse alfiste. Gre se za racunalniski servis.
2. Za strotive racunalniska servisa potrebujem imeti tudi ustrezno dovolj parkirisc. Svojo pisarno sem si uredil v svojem domacem kraju na Igu.
3. Ker so cene urejanja dvorisc naravnost oderuske (fizicno delo hocejo imeti placano 15€ na uro..) sem se odlocil, da bom poiskusil urediti dvorisce in okolico v lastni reziji. Ker sem invalid sem do zdaj vedno uspel prositi nekoga, da mi je pomagal pri kaksni stvari za tezko delo.
4. Raje placam enmu alfistu neko normalno ceno in pir kot pa nekomu drugemu neko oderusko ceno.
Skratka, potrebujem ene 3-4 mocne fante, ki bi bili pripravljeni eno popoldne popiti pir ali tri, prijeti lopato za odstranitev ene 3 metre dolge škarpe in vn popipati liguster. Ce je potreba, tudi placam kksne par evrov na uro da se stvar uredi.
Ce ima kdo na voljo pa se kaksen mini bagercek pa se toliko bolje.
Tako da, ce so kaksni (placljivi) prostovoljci na voljo me prosim kontaktirajte na ZS,
[email protected] ali pa na 041 902 702.
Upajmo da bo cim manj flejmanja
Lp, Anze
Uh, ne morem se zadržat, da ne napišem nekaj stavkov...
1. Podjetja niso rdeči križ ali kakšne podobne ustanove, vsi delajo za denar, položnice se ne plačajo same. Še posebej ne v teh časih, ko si vesel, da sploh dobiš plačano.
2. Potrebuješ ureditev dvorišča - parkirišče za svoje stranke, katere ti bojo prinašale denar, hmm zanimivo. Morda boš pa tudi ti servisiral stvari za par pirčkov itd, da ne boš slučajno po kakih oderuških cenah prodajal svoje storitve!!!
3. Oderuške cene bom samo delno komentiral, ker ne poznam cen materiala, vem pa, da se da skoraj vedno dogovoriti za kak popust.
Zavedati se je potebno, da pride izvajalec na ogled objekta, popiše material ipd, izdela predračun, potem se ti cenkaš z njim, zatem pa steče delo. Vmes se lahko stvar tudi zakomplicira in bojo imeli nekaj dodatnih ur dela in če ti je vnaprej zagotovil končno ceno, bo ta morala držati, če ne se le ta prilagaja razmeram na objektu.
Material se ne naloži sam v trgovini, tudi nekaj časa ti vzame vožnja gor-dol, poleg tega potrebuješ orodje katerega je potrebno plačati in to ni zastonj. Da ne pozabimo na tovornjak, bager, razna mehanska kladiva, teptalec za utrdit teren(ja drugače se lahko udira in tega seveda nočeš) in še dolgo bi lahko našteval, kar pri taki stvari profesionalec VSE potrebuje, ne da se loti z macolo in krampom škarpe.
Potrebuje se tudi delovna sila, kot si sam napisal 3-4 ljudi tudi te niso zastonj in tudi oni delajo za denar, zanimivo.
Žalostno je brati, da fizično delo stane po oderuški ceni 15 EUR/H, zato, da se par ljudi žge na soncu cel dan, aja sej res, to je nižji sloj, oni lahko delajo po 0,5 EUR /H, saj imajo tudi kruh cenejši v trgovini in ostale stvari ker so FR ali kaj?
Zadnje čase mi gre včasih kar na bruhanje, ko vidim, da bi nekateri radi imeli vse skoraj zastonj. 15EUR/H kot si preračunal, da toliko je se meni zdi neka srednja cena, katero se splača plačati, če gre za kvalitetnega izvajalca.
4. Ko si omenil s.p. ter popuste, boš to kar od oka dajal kdor se bo pripeljal z Alfo?

Btw, koliko stane tvoja računalniška servisna ura?
5. Vedi da: Nimam nič proti tebi, oziroma temu, da zbiraš pomoč za ureditev dvorišča na forumu, mi pa dvigne pritisk, ko preberem spisek bedarij, ter dajanje človeka v nič ker je FR.
Predlagam ti, da poizkusiš dobiti kakšno ponudbo izven Ljubljane, bojda se da dobiti delavce iz drugega konca Slovenije, npr MS, za pol Ljubljanske cene, o kvaliteti nebi, ker tudi Ljubljanski ni nujno, da bojo dobri...ga pa lažje prikličeš nazaj za odpravljanje reklamacij, ko je enkrat že plačano.