kanarček napisal/-a:Lepo pozdravljeni!
Ali mogoče kdo kaj več ve o alfi bordo rdeči 159, ki jo imajo pri avtelektroniki v Ljubljani, žal mi ne uspe prilepiti linka od njih.Ali če jo lahko gre kdo pogledat,ki je bližje. Se odločam za nakup 159ke. Za info. se vam že v naprej zahvaljujem.
Sej zaradi tega mi je edina zanimiva. Nazadnje ko sem gledal avto pri njih je pisalo odlično ohranjen in brezhiben , pridem pogledat in se je že z avta videlo da se lušči lak. Sem kar obrnil...
Od 1A sigurno ni v redu, saj te kilometri 100% ne držijo. Vem za tipa, ki avtomobile uvaža iz IT za 1A in ko pride v Slo jih ma 150k do 200k nato je en tedn na parkirišču in potem ga vidiš na a.netu z 100k in manj ! Zrihtajo jih pa k da ma 50K prevoženih, preparati delajo čuda
Moje mnenje je, da ima Avtoelektronika kar v redu avte.Ko sem sam iskal 159-ko sem par avtov pri njih gledal.Bili so kar lepo ohranjeni pa tudi kilometri so bili dokaj realni(2 leti star avto cca.150kkm).Mislim, pa da jih uvažajo z Italije, če se ne motim..