Ali kdo pozna to Alfo - 8

Splošne informacije, izkušnje o Alfah
Zaklenjeno
stefa
Alfa Junior
Alfa Junior
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: KP

Ok super hvala za info!
MrPetek
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: Gorišnica

MrPetek napisal/-a:Pozdravljeni!

Na avto.net sem zasledil še tile dve 159-tki.
Zelo sumljiva mi je cena tele:
Slika
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4980419&show=1

Ima kdo izkušnje z dealerjem in pa če mogoče kaj ve o tej alfi?

Kakršna koli informacija je dobrodošla.

LP
Danes sem si ogledal tole alfo. Notranjost je brez praske, žal to ne velja za zunanjost. Opazil sem veliko prask (zadnji odbijač na levi strani, prednji odbijač na desni strani, nekaj pikic od kamenčkov po haubi in robu strehe, malenkost udrt zadnji desni blatnik,...). Vse deluje ok, menjalnik deluje brezhibno. Avto je uvožen iz Belgije, servisno knjigo ima izpolnjeno.

Je kdo na forumu, ki si je tale avto že ogledal? Pa če mogoče pozna tole avtohišo?

Hvala za odgovore

LP
Mitja
Uporabniški avatar
Sinister
Alfist
Alfist

AVTO.NET komik leta....

Slika

4.200 €

Na stvari je tako, prvi lastnik je bil moj oče, potem moj brat in sedaj sem jaz lastnik tega italijanskega lepotca. Avto je tedaj bil naročen pri Cosmosu v Ljublani in delan po naročilu v Monzi-Italija. Ta mašinakatera je tudi v mojem avtomobilu je bila Aprila leta 1995 predstavljena na največjem avto sejmu v Ženovi z že novo obliko šasije kot jo vidite na sliki. Avto airbagov nima, ker je takrat moj oče naročil z mahagonij lesom in športnim volanom in čakalna doba za izdelavo avtomobila je bila 8 mesecev in cena je bila takrat cca.vrtoglavih 52.000 nemških mark. Na avtu je še vse originalno, veliki servis opravljen, amortizerji zamenjani ter komplet zavore tudi.
Sam sem zaposlen v Avstriji in nimam časa, da bi se z lepotico še dalje ukvarjal, zato naproščam, da me kontaktirajo ljubitelji takšnih avtomobilov, ki bodo razumeli smisel moje nastavljene cene.
slehernik
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Hm, tako ohranjeno notranjost, vsaj po slikah, stara 16 let, vsaj pri alfi zelo zelo redko vidiš. Zakaj potem komik, a naklada al kaj, a to ni original notranjost?
Uporabniški avatar
Sinister
Alfist
Alfist

slehernik napisal/-a:Hm, tako ohranjeno notranjost, vsaj po slikah, stara 16 let, vsaj pri alfi zelo zelo redko vidiš. Zakaj potem komik, a naklada al kaj, a to ni original notranjost?
zaradi opisa in cene :lol:
silver_line
Alfa Member
Alfa Member
Kraj: Ljubljana

Mogoče je mal visoka cena na prvi pogled, sam če je avto tak k zgleda na slikah ni spet tok.Če pogledaš druge 155ke, tok stare zihr ne dobiš take k je ta.S takšno opremo in v takšnem stanju sigurno ne.Da mam keš bi jo šel takoj pogledat :mrgreen:
Avto je samo prevozno sredstvo...Itak! :)
kixs
Alfa Freak
Alfa Freak

Tako kot zadnjic, ko mi je en pravil, da se je bil pravi uzitek peljat preko 215km/h z 155 1.7 :lol:
Slika
Uporabniški avatar
Sinister
Alfist
Alfist

silver_line napisal/-a:Mogoče je mal visoka cena na prvi pogled, sam če je avto tak k zgleda na slikah ni spet tok.Če pogledaš druge 155ke, tok stare zihr ne dobiš take k je ta.S takšno opremo in v takšnem stanju sigurno ne.Da mam keš bi jo šel takoj pogledat :mrgreen:
To je normalna/serijska alfa. Nobene posebne opreme nima ali dodatne "vrednosti" nima. Celo manjka lepo stevilo stvari.
mitoma
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Kranj

Meni osebno v Alfo ne pašejo nobeni leseni dodatki!
To je za bolj za kakšne velike limuzine,tako da kar se tega tiče bi bla zame cena kvečjemu nižja!
Je pa zelo bogato zastavil z ceno,tko da mislim,da bo še kar nekaj časa v njegovi lasti!
Poglejte samo primer Dragotove 166,ki je res vrhunsko ohranjena s tem,da ga večina forumašev pozna in ve da z nakupom nima kaj zgrešit,če si tak avto pač želi,pa jo še vedno ni uspel prodati!
Razumem ob res vrhunsko ohranjenemu avtu nekaj višjo ceno,ne pa v primeru te 155 x10 ali x15!!!
Miholl
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: 156 sw
Kraj: Novo mesto
Kontakt:

Avto ni delan v Monzi, avto nima super platisc, najvecji sejem ni v zenovi niti v zenevi in tudi ni vse original na avtu....vglavnem nevem kaj mu ni jasno...
turko
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: ljubljana

ALFA JE HOBI, HOČEŠ ALI NOČEŠ
denis
Alfist
Alfist
Vozilo: 159
Kraj: Radenci

pozna kdo to gt-jko: http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5009134&show=1 čudno mi je to da po registrskih tablah ne more bit prvi lastnik ali?
Uporabniški avatar
De Marco
Alfa Member
Alfa Member
Kraj: Ljubljana

denis napisal/-a:pozna kdo to gt-jko: http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5009134&show=1 čudno mi je to da po registrskih tablah ne more bit prvi lastnik ali?
poznam je ne ...je pa res da je tale prvi lastnik, malo sporen, hehhe..edino če je zamenjal tablice..mogoče je bla pa sesuta pa so ble tablice zanič in je nabavil nove :) ali pa je preprosto hotel nove :D :D
cuore sportivo
Uporabniški avatar
kukec
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Slov. Bistrica

De Marco napisal/-a:
denis napisal/-a:pozna kdo to gt-jko: http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5009134&show=1 čudno mi je to da po registrskih tablah ne more bit prvi lastnik ali?
poznam je ne ...je pa res da je tale prvi lastnik, malo sporen, hehhe..edino če je zamenjal tablice..mogoče je bla pa sesuta pa so ble tablice zanič in je nabavil nove :) ali pa je preprosto hotel nove :D :D
najverjetneje je kupil avto od 1. lastnika in zdaj naprej prodaja, tipična dilerska...
Slika
ruski
Alfa Junior
Alfa Junior

NAJPREJ ŽIVJO NA FORUMU. SEM RUS ALEŠ

DOLGO SEM RABIL DA SE PRIJAVIM NA FORUM.
SEM ALFIST IN TISTI, KI ME POZNAJO VEJO KDO IN KAKŠEN SEM.

PRIJAVIL SEM SE, KER ME BOLI IN NE BOM TOLERIRAL, DA SE O MENI IN MOJI FIRMI RAMASTRA D.O.O. PIŠE NERESNICE.

KOT PRVO: TO NI NOBEN AVTOSVET ALI KAKŠNA DRUGA FIRMA, KI JE ŽE PROPADLA. JE PA RES, DA IMA EN OD LASTNIKO AVTOSVETA PRI MENI DVA AVTA V POSREDNIŠKI PRODAJI.

KOT DRUGO: LAHKO MOJ RENOME PREVERITE NA AVTOTRIGLAVU, PRI ZEGI IN CELOTNI MREŽI ALFA ROMEO V SLOVENIJI, KER ME VSI KI KAJ VELJAJO MED ALFISTI POZNAJO, SAJ SEM PRI ALFI DELAL 6 LET.

KOT TRETJE: NA VSA VOZILA DAM GARANCIJO ENEGA LETA IN SO PREGLEDANA, KILOMETRI SO ABSOLUTNO REALNI IN JIH NE POPRAVLJAM, PRAV TAKO SO SERVISNE KNJIGE ORIGINALNE IN NE PONAREJENE KOT KJE DRUGJE.

STRANKI VEDNO POVEM KAKŠNO JE VOZILO, KAJ JE POTREBNO NAREDITI OZ. JE BILO NAREJENO, ALI JE BILO KAJ BARVANO IN JI PODAM CELOTNO DOKUMENTACIJO NA VPOGLED.

PRIMER, KI GA NAVAJATE DA SI KAO STROKOVNAJK PA POVEJ ČE JE BILA KAJ RAZBITA LAFA 156 MORAM POVEDATI, DA ŽAL NISI GOVORIL Z MENOJ IN V KOLIKOR SI GOVORIL Z LASTNIKOM VOZILA, KI GA IMA PRI MENI V POSREDNIŠKI PRODAJI SE TI OPRAVIČUJEM.

KAR SE TIČE GT 3,2 V6, JA AVTO MEHANSKO V TOP STANJU, LE KAKŠNA PRQASKICA JE TU IN TAM, JA PA SLOVENSKI Z KNJIGO IN KOMPLET ZGODOVINO. KAR SE PA 19 COL FELTN TIČE PA STVAR OKUSA. MOŽEN JE TUDI NAKUP Z ORIGINAL 17 COL IN TEMU PRIMERNO NIŽJA CENA.
IN JA TA AVTO SE JE PRODAJAL NA AVTOTRIGLAVU ZA 8990 EUR IN BIL TUDI TAM PREGLADAN.

VSI, KI ME ŠE NE POZNATE ALI PA STE V DVOMIH STE VLJUDNO VABLJENI DA SE OGLASITE IN PREPRIČAJTE NA LASTNE OČI, KAKŠNA SO DEJSTVA.

ZA INFORMACIJE IN DETALJE SEM NA VOLJO VEDNO NA LOKACIJI TRŽAŠKA CESTA 329 ALI NA TEL. 031/344681 ALI NA EMAILU [email protected]

LEP POZDRAV! ALEŠ
Zaklenjeno
  • Informacija