Cau.
Glihkar sem se vclanil v forum.Vidm da je tle res pestro.sami norci-hahahaha
Drugac je pa moja zgodba taka.Pred tremi leti sem kupil od enga fotra lepo ohranjeno Alfo-33 15ie.skupaj sva se furala od Munchna preko Dunaja non stop. .(k sem jo kupil sem zamenjal lezaje na kolesih innc vec)
Se prau tko ...Dve leti sem jo gonu in mi je res koristla full dobr,razn olje je rada pila.No sej,itak jo mors nafutrat da je pol zadovoljna---konec dobre strani
fak
fak
fak zdej...po dveh letih...........................
Peljem se od kolega proti domu in kr naenkrat me zbije en bedak kateri je spregledal znak.
Model mi je spustu40kmhbrzine direkt v moja vrata,tko da me je odfukal ene 10 metrov.Ustavil sem se pred kuclji pri bloku.
Vse se je kadil,jst sem vn splezu pol pa skup padu.Zbudil sem se v klinicnem.
Pazi to---
Mene model k me je sesul klice in se mi neki opravicuje---picda mu materna.Pravi mi da ima on itak kasko jst bom pa totalko dobu na zavarovalnici.
On res ni razumel da sem imel Alfo ki je bila stara 10 let,zgledala je pa k nova.Tko sm mu enostavno po domace jebu mater iter mu rekel da ce ga kje vidim ,bolj da spizdi.(spet en neumen dolenjc ki ne zna vozt---pa nima nc proti dolenjcem da se razumemo)
.......
....
....Mine 1 leto brez avta.Kera muka ej folk.
Pol pade dnar in grem mal cekirat avte.
Zgodi se itak neki najboljsega.Grem do ene avto hise in si ogledujem avte za okrog 900 jurjev.In ko se ze skoraj odlocim za punta ,ker pac niso mel nc pametnga,se obrne na desno in zagledam tm eno BORDO RDECO STOPETISTRDESETKO,sam itak je bla tolk lepo ohranjena da sem mislil da je zihr okrog 1200000,potem pa direkt 900 kosov.
Brez premisljanja sem sel na testno voznjo in bil zadovoljen,da sem jo takoj odpeljal.......
.....
....
Tako sem od tega dne zaprisegel sebi,da nikol ne kupim druzga avta kot ALFO,pa tud ce vsi govorijo kolk je bedna.Sej to je to.Dokler ne proba alfe ne more rect nicesar
A je tko?