Tale pa je vsak dan parkirana v Logatcu. Grdoba vseh grdob! Ma kaj je tip mislu, ko jo je skazil?!?!!!!!!!!
Tip z to alfo je ena opica iz Spodnje Idrije, meglenke mu je pa prodal kolega iz svoje prve impreze ki jo je razbil. Prej je pa opica imela eno petko turbačico ki je bla tut čist v nalepkah. Ponavad da zmerej nalepko gor ka mu kje rja van butne
Giorgio Armani napisal/-a:Jaz bi rekel tipično za Idrce, kajne Zombi!
Očitno nimaš pojma kak se u Idrji predeluje avte.
Se strinjam s tabo, samo kolikor sem opazil se jih dokaj malo vozi z Alfami. Čeprav vsak dan več.
Bolj značilno za idrce je, da je večina postorjena pod motornim pkrovom in ti velikokrat ni jasno kako lahko taka "kanta" tako leti...
Z nalepkam pa spojlerji pa vsaj moji znanci in kolegi ne prakticirajo, če pa že so pa vsaj okusno narejeni, kot npr. večina dirkalnih yugov.
Uaa...moj vzornik...morem ga vprašat kje lahko kupim oz dobim vse te nalepke. Meglenke bi jaz tuji take mel. Obrobe okoli luči...carske!
Vive Le Sport...walda...samo poglej jo...
totalna športnost in eleganza v njej. Kaj ste vi kaj druga mislili??
Saj vem da se strinjate z mano, da je ta avto najepši med vsemi, samo ne priznate si...
to je vse v duši...morat svojo dušo odpret se sprostit izdahnit vredu vdahnit in še 300× pogledat in POSKUSIT najt en kotiček tega avta, ki vam je všeč in se poskusite osredotočit naj in vas bo morda ta avto še pritegnil...
Na žalost, če ste to vse poskusili ito kot jaz in še vedno niste našli tistega lepega kotička na tem avtu isto kot jaz....
pol je nekaj narobe z vsemi NAMI!
Da me neo kdo resno vzel...hehe
Stara rdeča 33ska --> FAKE! Drgač pa mi je dobra. Ne lepa, temveč dobra!