hahahahahaTribesMan napisal/-a:Zdej bo še gorenjka propadla zarad tega k ne bo hotu noben te kante

meni je tudi nekdo ruknu ogledalo tako da je košček plastike mankal in ko sem šel na zavarovalnico je fnt hotu menjat samo ohišje, pa sm reku da je zdej tud el. pomik crknu tako da sem dubu komplet novoZORE89 napisal/-a:Hm tudi mene zanima če krije kompletno ogledalo , namreč imam počeno ohišje in je kar prišraufano-se ga ne da zapreti že odkar imam avto, imam pa zavarovano na mariboru.
Je pa na sovoznikovi strani tako da nevem kaj rečt da me je nekdo med vožnjo butnil je malo čudno glede na to da je desna stran avta zmeraj na robu ceste , glede parkirišča pa nevem če je dovolj da imaš ogledala zavarovana ali moraš imeti parkirišče tudi?

za okras, moral sem se nasmejatžival napisal/-a:Na moji 166 je zdržal 270000km, zdej je nov notr in temperatura je spet pribita na 90. 155ke ki sem jih mel teh problemov niso mele, na 33ki so števci itak bli bol za okras, na ziljon 159kah pa so termostati delali tako kot morjo,...

kako je pa alfo povozu... ripdom napisal/-a:UK Top Gear: http://www.youtube.com/user/TopGear#p/u/0/cDoRmT0iRic bi bilo zanimino imet takšno igračkokruto postane od 3:55 dalje
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti