Opozorila koledarja Samsung Galaxy S2

kar vam pade na pamet
Odgovori
ROBERTH
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Kranj

Za sledečo težavo se res ne bi prijavljal na android forume.

Na Samsunga sem prišel iz iphona in me sedaj zanima, kako bi si lahko opozorila koledarja nasatavil tako, da jih bom tudi slišal (OK saj se sliši, če ga imam na mizi, če pa se peljam v avtu pa nič, prav tako se mi ne izpiše kakšno opozorilo na zaslonu. grrrr

V zadnjem mesecu sem zamudil (ali pa kar falil) ene par sestankov in zgleda vse skupaj precej neprijetno.

Zvoke si lahko prenašam do budilke, zvoncev klica, ne pa opozorila, originalna so pa taka kratka max. 3 sec.

Če obstaja kakšna varianta, kako bi si lahko za opozorila nastavil kaj bolj udarnaga, bi bil rešen blamaž v službi.

Aja, z uporabo iphona nisem zamudil nobenega sestanka (no razen če je bilo namenoma).

Skratka, koledar (vnosi, opozorila,...) so svetlobna leta pa iphonom.
Uporabniški avatar
Alfa33
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW
Kraj: Ljubljana-Vič
Kontakt:

Slika
Axi
Alfist
Alfist

Lahko pa poskusiš še NoLED aplikacijo. Se da nastavljati tudi ponavljanje zvokov, vibriranja, prikaza ikon itd.

https://market.android.com/details?id=com.led.notify
Tomaž88
Alfa Junior
Alfa Junior
Član Alfa Kluba: 0

Mislim, da obstaja ena aplikacija za Android, ki ti potem omogoča tudi spreminjanje teh zvokov. Sam imam pa po defaultu na Google koledarju nastavljeno za glavni koledarček, da mi pošlje mail z opozorilom. Pač, za pomemnejše opravke, ki jih imam v glavnem koledarčku.
Uporabniški avatar
apersa
Alfist
Alfist
Kraj: Koroška
Kontakt:

naloži si program RINGROD
iz marketa pa si odpri muziko tam pa jo označi ko jo shraneš za kaj jo želiš imet in je rešitev za 2 minuti dela js mam na mojem tako narejeno in deluje super
Slika
ROBERTH
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Axi napisal/-a:Lahko pa poskusiš še NoLED aplikacijo. Se da nastavljati tudi ponavljanje zvokov, vibriranja, prikaza ikon itd.

https://market.android.com/details?id=com.led.notify
Poizkusil, pa nisem nešel opcije za zvok opozoril koledarja.
ROBERTH
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

apersa napisal/-a:naloži si program RINGROD
iz marketa pa si odpri muziko tam pa jo označi ko jo shraneš za kaj jo želiš imet in je rešitev za 2 minuti dela js mam na mojem tako narejeno in deluje super
Ringrod-a ni, kot programa na Android store.
Uporabniški avatar
apersa
Alfist
Alfist
Kraj: Koroška
Kontakt:

Slika
turko
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: ljubljana

ne rabiš programa... enostavno ton ki ga želiš za zvonenje izbereš in ga skopiraš v mapo *RINGTONES

*takoj ko odpreš moje datoteke notri narediš mapo ringtones in potem ti vse melodije ki jih notri skopiraš zazna in si jih lahko izbereš za opozorila :) brez programov :)
ALFA JE HOBI, HOČEŠ ALI NOČEŠ
Uporabniški avatar
alfa_samec
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 1
Vozilo: Alfa Romeo GTV 2.0, 145 1.6, 147 1.6, 147 FL 1.6; Brera 2.4 JTDm; MiTo 1.3 JTDm
Kraj: Puconci

Maš pa fajno službo, da lahko toliko krat zamudiš :P
Odgovori
  • Informacija