sopotnikov predal alfe 147

Tehnične teme o modelih 156,147 in GT

Moderator: Tehnika moderatorji

Odgovori
fox147
Alfa Junior
Alfa Junior

Zanima me kako se da razdret predal na sopotnikovi strani in sicer mam težavo ko se je kar na lepem kljuka na predalu začela oglašat in to zelo moteče in ko hočeš odpreti predal mam občutek kot da bo vsak čas odpadla kr naenkrat je postala zelo zelo razmajana.a kdo ve kako naj jo snamem?kako se da to razdret? Gre za 147
Uporabniški avatar
Creed
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Poisci temo na forumu, je bilo govora ravno o tej kljuki na sovoznikovem predalu. Dejansko je pa tako, da bi moral pri odprtem predalu videti luknjico skozi katero vtaknes inbus kljuc in zatisnes kljuko. Ce luknjice ni, se mi zdi da je treba pol zvrtat luknjico.

LP
Uporabniški avatar
HyperJack
Alfa Freak
Alfa Freak
Vozilo: Alfa Romeo 147
Kraj: Tam kjer so medvedi
Kontakt:

Hehe, men je že pred pol leta padla dol, sem že tuhtat, kako privijačiti vse skupaj, pa me je vsakič minilo.
Uporabniški avatar
monsterogi
Alfa Member
Alfa Member
Vozilo: Fiat Bravo Turbo Benzina
Kraj: JE-SE-NI-CE
Kontakt:

Ja, je treba mal zvrtat. Ni neka atomska znanost, ene 10min dela (lagano spotski) ali pa nov predal!
Uporabniški avatar
Creed
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Meni ni bilo potrebno. Je bila luknjica ze narejena.

lp
fox147
Alfa Junior
Alfa Junior

Ok. In jst sem ta srečnež ko nimam te luknjice Hm...
A lahko da kdo kako slikco gor da bi vidu kje naj naredim luknjo,ker nebi rad mel cel predal prevrtan.
Pa še nekaj jst podobne debate ne najdem na foromu tko da naj mi kdo posreduje link prosim
Uporabniški avatar
Creed
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Poisci temo na forumu...so slike zraven.

LP
klaus147
Alfa Junior
Alfa Junior
Član Alfa Kluba: 1
Kraj: Ljubljana

Meni se je isto zgodilo; na servisu so rekli, da se to skoraj vsaki alfi zgodi; razmišljal sem o vrtanju luknjice čez ročaj, potem pa sem kar uporabil lepilo; zaenkrat že par mesecev lepo drži
Tomaž88
Alfa Junior
Alfa Junior
Član Alfa Kluba: 0

Poglej, če je vijak pod ročko, ko jo k sebi potegneš, kot da bi poskušal odpret predal.
Uporabniški avatar
Creed
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

No meni se je vceraj ta rocaj na predalu odlomu #-o M.U.3P.M.!!!
Foggy
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Ljubljana

klaus147 napisal/-a:Meni se je isto zgodilo; na servisu so rekli, da se to skoraj vsaki alfi zgodi; razmišljal sem o vrtanju luknjice čez ročaj, potem pa sem kar uporabil lepilo; zaenkrat že par mesecev lepo drži
Lepilo bi moralo držati, na bivši 147 se je zalimalo pred več kot 4 leti in še sedaj drži....
fox147
Alfa Junior
Alfa Junior

A mi lahko kdo posreduje ta link v katerem je blo govora o predalu in kjer so slikce ker jst ga ENOSTAVNO ne najdem.
Photoblaz
Alfa Member
Alfa Member

Brez panike... vležeš se pod predal, ročko za odpiranje "odpreš" nekje spodaj je imbus vijak, ki ga priviješ. Velikost imbus ključka sem pozabil, se pa sigurno najde kje na forumu (tudi jaz sem našel pred 2 leti). Spomnim se, da sem moral malo odrezat ključek, da je bil primerno majhen(kratek) da se je dalo dosežt vijak in ga privit.

...luknjice iz notranje strani ne rabiš delat v tem postopku, ki sem ga opisal.
Odgovori
  • Informacija