Zanima me kako se da razdret predal na sopotnikovi strani in sicer mam težavo ko se je kar na lepem kljuka na predalu začela oglašat in to zelo moteče in ko hočeš odpreti predal mam občutek kot da bo vsak čas odpadla kr naenkrat je postala zelo zelo razmajana.a kdo ve kako naj jo snamem?kako se da to razdret? Gre za 147
Poisci temo na forumu, je bilo govora ravno o tej kljuki na sovoznikovem predalu. Dejansko je pa tako, da bi moral pri odprtem predalu videti luknjico skozi katero vtaknes inbus kljuc in zatisnes kljuko. Ce luknjice ni, se mi zdi da je treba pol zvrtat luknjico.
Ok. In jst sem ta srečnež ko nimam te luknjice Hm...
A lahko da kdo kako slikco gor da bi vidu kje naj naredim luknjo,ker nebi rad mel cel predal prevrtan.
Pa še nekaj jst podobne debate ne najdem na foromu tko da naj mi kdo posreduje link prosim
Meni se je isto zgodilo; na servisu so rekli, da se to skoraj vsaki alfi zgodi; razmišljal sem o vrtanju luknjice čez ročaj, potem pa sem kar uporabil lepilo; zaenkrat že par mesecev lepo drži
klaus147 napisal/-a:Meni se je isto zgodilo; na servisu so rekli, da se to skoraj vsaki alfi zgodi; razmišljal sem o vrtanju luknjice čez ročaj, potem pa sem kar uporabil lepilo; zaenkrat že par mesecev lepo drži
Lepilo bi moralo držati, na bivši 147 se je zalimalo pred več kot 4 leti in še sedaj drži....
Brez panike... vležeš se pod predal, ročko za odpiranje "odpreš" nekje spodaj je imbus vijak, ki ga priviješ. Velikost imbus ključka sem pozabil, se pa sigurno najde kje na forumu (tudi jaz sem našel pred 2 leti). Spomnim se, da sem moral malo odrezat ključek, da je bil primerno majhen(kratek) da se je dalo dosežt vijak in ga privit.
...luknjice iz notranje strani ne rabiš delat v tem postopku, ki sem ga opisal.