se da dobit kak dober za cca 150 € ?
ni važen, al nov l rabljen
kje na avtu netu imajo te stvari ?
Jaz če se ne motim, ko so me edinkrat v življenju dobili na radar (bilo je za časa tolarjev), je bila razdalja okrog 300m.stuhec napisal/-a:jaz vem glavnem da so me zmerli na 120 m , že pred mnogimi leti
tak da ta ....
ne vem

Se popolnoma strinjam z zgoraj napisanim...pirlo napisal/-a:Dokler si v naselju je 50 ok. S tem da je pri nas mnogo cest, ko je dejansko konec naselja, tabla pa komaj čez 500m in pred njo policija (seveda v gozdu da ga ne vidiš in skoči ven ko kaki partizan). Ali pa izven naselja, ko je bila tam enkrat nesreča, ker je en idiot peljal 180 pa dajo omejitev 60 zaradi "varnosti". Ali pa naselja, kjer je popolnoma ravna cesta, na obeh straneh pločniki in omejitev 50. Veliko napačnih omejitev imamo in dokler je tak ne bi smeli ožemat denarja iz nas. Ko pa bo vsako naselje imelo primerno omejitev (zavito, nepregledno 50, pregledno s pločniki 70 ali 80 ... primer Avstrija) pa se strinjam, da kaznujejo prekrškarje tudi za 5 preveč. In to, ko pravijo "strokovnjaki za varnost v prometu", da se držimo omejitev samo v tujini, doma pa ne, ni čist res. V Avstriji je večinoma v naseljih 70 ali celo 80 in res nimaš kaj prekoračit na Hrvaškem pa se redkokdaj držim omejitev, ker imajo podobno glupe.
Tudi jaz sem razmišljal že o radar detektorju, ker če te enkrat reši ti že povrne vse. Ne moreš na takih kaznih gradit varnosti.

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost