Imam MTECove, naročil tukaj: http://stores.ebay.co.uk/sportbrakedisc ... l?_fsub=12 Imajo tudi komplet vse diske in ploščice, malo preglej komplete. Edino povrtanih (grooved) ne bi več izbral, samo prevrtane (drilled).
Jaz pa bi odsvetoval tako povrtane kot s kanali. Prvi pokajo (tudi pri tistih bolj renomiranih firmah - seveda je odivsno kako pogosto in močno uporabljaš zavore), drugi pa so glasni.
Ene boljših diskov dela ATE (kar precej hvaljeni diski po forumih), pa milsim, da so tudi vsi pocinkani, torej se na njih ne dela površinska rja (seveda je to samo kozmetični problem, ki nima veze z učinkovitostjo zavor).
Osebno so mi navrtni všeč samo zaradi izgleda, in to je tudi glavni razlog zakaj bi jih izbral.
"There are a lot of good sports car on the road."
"I know, I pass them all the time." Alfa Romeo. Engineered to Excite.
Zanimivi tile MTECi, sam mal me moti ker pišejo po angleških forumih da so to diski od Delphija, in potem samo naknadno obdelani... Delphi pa v mojih očeh kar se tiče "aftermarket" robe ne slovi kot neka kvaliteta
A si vzel tudi "mintex" ploščice zraven? Kako hitri so z dostavo?
Zanimivja je opcija da naročiš črno barvane diske, ker me blazno moti pri teh cenenih diskih da niso nič zaščiteni in so po dveh mesecih rjavi kot lisica...
Ploščic nisem vzel zraven, vzel sem čisto navadne TRW ploščice pri nas v trgovini (sprednje + zadnje skupaj 100€). Roba je bila dostavljena v roku enega tedna, poštnina nekje 25 funtov ali tam okoli. Vse skupaj izjemno profesionalno in korektno in kdaj drugič se gotovo spet obrnem na njih.