Em kot bivši lastnik kitajskega ATV-ja ti priporočam da se temu ogneš na daleč in ne mečeš denarja stran. Raje punco pelji na počitnice, bosta imela oba več od tega.
S kolegom sva kupila nove bašane 250, razen barve praktično identična, tudi identično sta se razpadala. Prvi dan sta oba crknila zaradi zamašenega bencinskega filtra. Končniki so imeli že novi lufta, puše rok pa tudi. Po kakem tednu smo že švasali grušt, pucali vplinjače in iskali kaj se kadi pod števcem. Zamenjati sem moral čisto vse vijake ki sem jih odtegnil, ker je pri vsakemu požrlo navoj, kar jih nisem pogubil zaradi vibracij seveda. Feltne so počile pri vijakih, na najbolj oslabljenem mestu, dobro da sem videl pred vožnjo, pač navadil sem se na preventivne preglede, sicer bi ostal tudi brez zavor enkrat.
Edino kar lahko rečem je to, da so na teh bašanih motorji skoraj neuničljivi, kolegu dela še vedno, jst sm pa prodal. Ostali kitajski mopedi kar jih poznam imajo poleg zgoraj navedenih, še probleme z motorji.
Sej ne da sem veliko pričakoval, ampak dobil pa še manj ... pač mene ne prepriča noben več v nakup česarkoli kitajskega na kolesih.