Lepa , le zatemnjene zadnje šipe naredijo lepotico preveč pick-up-ovsko. Za moj okus bi bilo lepše, če bi temnil kar vsa (razen prve, seveda)...
Pazi nanjo in veliko sreče!
MaStr napisal/-a: bi bilo lepše, če bi temnil kar vsa
Homologiral bo pa kdo?
Prvo temniš zadnje stekla nato homologiraš pol pa še prednje, tko se dela pr nas, nisem še slišal da bi mel kdo probleme. Seveda se prednje stekla temni manj kot zadnja.
MaStr napisal/-a: bi bilo lepše, če bi temnil kar vsa
Homologiral bo pa kdo?
Btw: Lep voz
jst mam zadnjo 97%, kar je full, ker je na tehničnem kr čudn pogledu pa še enkat testiru, stranski pa okol 80%. osebno bi dal vse temnit, sam me skrbi zaradi kazni...sm že plačeval kazni in ne mislm več.
no zdej je pa že kr nekaj časa okol tko da dam par "zimskih" slikc gor. Feltne pridejo gor u kratkem samo da dam rjo popraut na pragu in pa štrihat zadnji spojler GTA look Avto je spuščen zdaj že lep čas z Vogtland kitom (vzmeti+amortizerji) pa tudi radio Pioneer DVD super opravlja svojo nalogo, Bose dela še bolj kot pa prek original radija, razlika je res velika v kvaliteti zvoka
Evo začela se je pomlad, no če bi lahko temu tko rekel kljub današnjemu snegu:) tako kot sem napisal, popravil sem rjo na pragu kajti bil je praktično cel prag gnil, dal štrihat zraven še spojler, zamenjal stranske smernike z belimi in pa seveda ga obul v letne gume