Alan, pomoje bolje kot da svasa gor navoj, da uzames tiste matice ki jih stisnes kot popnet, da ne pregrevas materiala; je pa res da bo lazje za sdol snet ce bo matica(Navoj) zasvasana
ker tista matica ki jo stisnes se zna obnt, pol pa fleksarca poje
Navaril bom ploščice da se malo sila porazdeli po večji površini, luknje so na letnikih od 2001 naprej.
Prečna ojačitev bi bila prenizko in ne bi izgledala stock.
Alfa je kot punca, če ne skrbiš za njo te hitro prevara z avtomehanikom https://enigma-motorsport.si/" onclick="window.open(this.href);return false;
Daj poizkušaj na notranjo stran spraviti matici in jih zategniti.
Alu navojem, kot del zavornega sistema ne bi zaupal.
Sam navoj v aluminiju ni takšen problem, problem bo, ko bo zadeva po dežju zarustala, ne bo nikoli več dobil vijaka vn...oz. vijak bo šel, samo bo požrlo navoj... lahko so še nevem kako super duper rostfrai vijaki, samo aluminij naredi svoje..
Manj komentarjev kot dobiš pod svoj avto, lepši je.... saj ni stvari ki bi ti jo lahko skritizirali..word!
Alan napisal/-a:Khm sprednji bremboti so alu in imajo navoj khm....
Verjetno je sam material kako obdelan, jaz sem samo napisal, kar se je meni že 2x zgodilo, pri dveh različnih zadevah..predvidevam pa da imaš vseeno prostor za podložko in stop matico?
lp
Manj komentarjev kot dobiš pod svoj avto, lepši je.... saj ni stvari ki bi ti jo lahko skritizirali..word!