croco napisal/-a:Na ebayu sem dobil sklopko za mojo alfo in me prodajalec sprašuje ali imam sklopko na potisk al na vlečenje (nekaj takega).
Imam pa alfo 147 JTD 115KM letnik 2002. A ve kdo kašne so vgrajene v ta model?
A kdo ve to? Bi prosil za pomoč. Upam da vsaj to zrihtam ker danes sem ga peljal na servis in so ugotovili da se je zapeku zglob in ne morejo razdret, da bi dali novo manšeto gor
Se morem še točno pozanimat točno kako je z deli pa če bo kdo rabil sporočim.
Človek to je rabljeno . Ne vem zakaj bi nekdo montiral rabljeno sklopko na avto, glede na to da ni 5 minut dela in je zelo verjetno, da bi v kratkem bila spet potrebna menjava .
Se morem še točno pozanimat točno kako je z deli pa če bo kdo rabil sporočim.
Človek to je rabljeno . Ne vem zakaj bi nekdo montiral rabljeno sklopko na avto, glede na to da ni 5 minut dela in je zelo verjetno, da bi v kratkem bila spet potrebna menjava .
Ker kit novega (na ebayu kjer je bistveno ceneje) stane 400€. Pa težava je v temu ker ne vem al rabim zamenjat tudi vztrajnik, da nebi kupoval nekaj za bv. Al naj kar zamenjam cel avto
Malo bi si sposodil temo. Opazil sem da je iz stopalke za sklopko padla ena vzmet(je zlomljena) dolga nekje 6cm in bel čepek ki se vstavi v vzmet in nato v eno vodilo, ne vem pa kam bi ga zataknil. Mogoče imel kdo podoben problem pa ve kam ta del zataknit?Sklopka po občutku je malo trša drugače pa se lepo prestavlja.
matkeg napisal/-a:Malo bi si sposodil temo. Opazil sem da je iz stopalke za sklopko padla ena vzmet(je zlomljena) dolga nekje 6cm in bel čepek ki se vstavi v vzmet in nato v eno vodilo, ne vem pa kam bi ga zataknil. Mogoče imel kdo podoben problem pa ve kam ta del zataknit?Sklopka po občutku je malo trša drugače pa se lepo prestavlja.
Ta fedrček se je tudi meni zlomil pri prejšni 156-ki. Nabavi novega in namesti nazaj. Žal se ne spomin točno kje in kako je nameščen, ampak vem, da mi lociranje napake in menjave ni povzročal težav. Lahko pa pogledam na svoji če ima kje kakšno vzmet (če je pri bencinarju isto).
Ja točno ta vzmet po 6ko je ja in tisti beli čepek je 5ka, vem da se 5ka vstavi v del 4 sam druga stran dela 5 pa ne vem kam gre oz kaj je tisti del pod št. 11?