Ja, tudi to je mogoče oz zelo verjetno, je bil pa avto takrat tipi-topi in z vsemi servisi. Čez pol leta pa bum in bamJosephe napisal/-a:alfa_samec:
Če ste rabljeno kupil so vas nategnel.
Drugač pri rentacar-ju so se 6-ke odlično obnesle, edini izredni servisi so se delali zaradi karambolov.
LP

use res...morreš pa povedat da je verjetno bol dolgcajt vozit mazdo, usaj mene.....Uroš napisal/-a:Mene pa ni bilo sram ko mi je na 33 na semeringih teklo olje in nisem smel parkirat na tlakovcih, niti ko vroča ni vžgala prej kot po 25 sek verglanja, niti ko je rjavela okrog tanka, prav tako me ni bilo sram na 145 ko je bilo potrebno vsake tri tedne potegnit ven rele da se je odkodirala centrala in je spet vžgala, niti ko mi je na 156 škripala armaturka tako da je bila groza, niti ko je na 159 škripal zic, in niti ko mi je 159 peljal na servis AMZS. Ali pa na 155 ko so me kolegi vozili po luknjah jaz pa sem šprical čričke z WD 40, niti ko je na 145 in 146 škripalo podvozje bolj ko na stari katri....
Za take malenkosti te pa res ne sme biti sram !
Sram me pa je zdaj da nimam kaj kupit !
No ja, sej načrti za Giulio naj bi bili nekje, verjetno v najtemnejšem predalu pisalne mize od Marchionneve tajnice.Alfa fanatik napisal/-a:ne vem pa zakaj neki mali roodsterji, ko nimajo niti ene pametne limuzine, suva, kupeja v prodajni paleti.... :S

načrti isti kot leta 2005UKi napisal/-a:No ja, sej načrti za Giulio naj bi bili nekje, verjetno v najtemnejšem predalu pisalne mize od Marchionneve tajnice.Alfa fanatik napisal/-a:ne vem pa zakaj neki mali roodsterji, ko nimajo niti ene pametne limuzine, suva, kupeja v prodajni paleti.... :S
SUV (vsaj testno mulo) naj bi tudi že testirali.
Pa 4C naj bi naredili, enkrat.
Zelo jasni načrti...

The Compass was safety tested by Euro NCAP in 2012 and got only two star rating, mainly because it is an old model (despite its exterior update in 2011) and not developed against the new targets.

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov