alusina napisal/-a:In katera "trditev" bi to bila, nisem namreč nek poznavalec Alf
Zdravo,
za tele stvari bi jaz malo podvomil da dejansko so... prodajalec mi je na poti tako da če bi bil res zainteresiran bi lahko šel pogledat če te stvari dejansko so... športni zici pa športni volan tega sigurno ni... oz. zici so standardni volan pa vsekakor ni...
- športni sedeži
- el. zložljiva zunanja ogledala
- športni volan (bi moglo pisat obgrižen volan)
- alarm?
Zgodovina skoraj sigurno ni poznana ker dvomim da je SLovenska, omenjeni prodajalec se več kot očitno ukvarja z uvozom alf, saj predstavljajo nekje 70 ali več % njegovega prodajnega programa in močno dvomim da jih tauha po Sloveniji. ostalo so ti že povedali, je pa tako da sem tudi jaz pri njih gledal Alfo ko sem še razmišljl o pufu in 159 pa ni blo nč kej vzpodbudnega, ne bom pa trdil da se ne najde kaj dobrega tudi tam. aja to da lahko kilometre vsaj podvojiš pa itak veš a ne?
Evo sem šel danes pogledat to 159 pa me ni prepričala kot prvo napaka motorja, je takoj izpisalo "have engine checked", kot drugo pa mislim da je bila zaletena, ker je bilo spredaj zelo šlampasto popravljeno(neenakomerni razmaki med havbo in blatnikom, pomarančasta površina laka...)
Tako da sem se odločil iskati dalje, mogoče se pa kaj najde kje drugje.
Pozna kdo mogoče to GTAjko? Če se ne motim, je bilo pred časom nekaj govora o njej, vendar pa ne najdem prispevkov na to temo http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6117609&show=1
Spet so me začel matrat šestaki
ta se prodaja ze dolgo dolgo casa. Ce se ne motim, je bil v garanciji zamenjan menjalnik kot tovarniska napaka, naj bi bil izjemno lepo ohranjen, nekdo ga je ze sel gledat. Ni pa bila nikoli med najcenejsimi, dalec od tega, zacetna cena je bila cca 13k ene dve leti pa se kej nazaj. So se pa menjale slike, ce pa tudi lastnik, pa ne vem.