LP
A mogoče kdo ve koliko plina gre v sistem za klimo, po vseh podatkih piše 650g a na te grame ne dela nabije preveč pritiska pol pa un rele izklaplja v prostem teku pa tudi pri višjih obratih.
Men ga je predvčerajšnjim napolnil na 670g (650 po njegovih podatkih + 20g - nevem zakaj...). Vse dela bp.
Top Gear Magazine: It is easy for enthusiasts to love Alfas - these beautiful, charming Italians who wear their eccentricities like items of delicate, tasteful jewellery.
Nikjer nisi napisal letnika. Nova armatura od leta 2002 ima novejši klima sistem z manj plina... na oko - nova armatura 500-550g odvisno od motorja, stara mislim da vsi okoli 650g. Za natančno količino bi blo treba v elearn pogledat.
Top Gear Magazine: It is easy for enthusiasts to love Alfas - these beautiful, charming Italians who wear their eccentricities like items of delicate, tasteful jewellery.
No pa smo najdli napaako ventilator sploh ne dela ne hladi ne klime ne ne motorja kaj je narobe še ne vem k je avto pri mehaniku in električarju no pa se je začel do sedaj skoraj nič ni pokvarlo ali kaj podobnega samo tekoče vzdrževanje pa tok jamrajo na italijane jst sem za 1x full zadovoljen
LP vsem za pomoč in informacije
Mimogrede, se samo meni zdi ali klima sedaj ko je fajn vroče ne zmore ohladit avta? Klimo sem imel pred kratkim na servisu tako da je vse poštimano, pa jo morem vseeno imet na max da uspe kaj shladit.
Guliver, daj lepo prosim uporabljal ločila... Drugače pa verjetno zna bit kak rele. Mogoče je celo shodil ventilator. Preglejte tudi kable.
Mah klima v 156ki ni bila nikol kaj prida. Drugače je pa zelo vroče in v vsakem avtu je potrebno kar nekaj časa, da se kabina ohladi. Nenazadnje se avto bržda 8ur "tensta" na soncu, vsa plastika se močno pregreje, temperatura v kabini je 60°C+ in predno ti vse pregrete kose ohladiš na 30°C to pač traja. Poleg tega, pa še ves čas vožnje v avto sveti sonce in še naprej greje površine.