V 159ki s connect + navi sem menjal akumulator in od takrat naprej mi živce para naslednja težava. Vse deluje, samo zvok se pojavi za 5 sek, potem ga 10 sek ni, itd,... Pa ni važno a igra cd ali poslušam radio,... Any ideas?
mene pa zanima če je možno da bi zamenjal original navaden radio na cd z to original navigacijo? Bi mogo še kaj dodatno vgradit ali samo enostavno zamenjam in deluj?
Načeloma ni problema. Dodati moraš še anteno GPS. Je pa en večji poseg ker moraš menjati kompletno zunanjo blendo, ker je v blendi za navadni radijo manjša odprtina kot za connect.
GTAm napisal/-a:Načeloma ni problema. Dodati moraš še anteno GPS. Je pa en večji poseg ker moraš menjati kompletno zunanjo blendo, ker je v blendi za navadni radijo manjša odprtina kot za connect.
Kaj to res drži? Gledam slike armaturk z connect nav+ in svoje z navadnim radiom in ne vem ali je kaj razlike v velikosti ali ne?
Ima kdo direkten link do delujoče najnovejše karte za alfo 159. Sem dal nekaj stvari downloadat pa da vidimo. Mi pa še ni uspelo ugotoviti ali imam g1 ali g2.