Damijan napisal/-a:Jaz imam Bričston fuckingtheTuranza. Že prej na Alfi imel PP 01 in PP 02.
Osebno vsakomur odsvetujem jebeni Bričston. Vedno obupno razočaran nad oprijemom, sploh pa nad glasnostjo. Obraba pa tudi prekomerna, glede na to, da ni oprijema.
Za kako potovalno gumo priporočam GY Optigrip. Neprimerno boljša, tudi boljše ocene v vseh pogledih, denarnici pa tudi neprimerno bolj prijazna.
GY gume so itak dobre, to imaš prav. Ne vem pa kako se ti lahko zdi obupen oprijem pri turanzi. Slučajno dirkaš? Prvo kot prvo ni to dirkalna guma. Meni 4 leta stare ER 300 na 146-ki še zmeraj dobro držijo. Pa se tudi priganjam skozi ovinke. Glasne tudi niso, pa 146 ni ravno zgled dobre zatesnjenosti kabine. V dežju tudi dobro držijo, tudi na zaviranju, pa nimam ABS-a. Je pa treba vedet, da morajo biti ravno prav napumpane tako kot vsake. V mojih od začetka ni bil pravilen tlak in gume seveda niso držale kot bi človek želel. Fotr jih ima tudi na 156 pa nima pripomb.
Pa ne vzet kot, da forsiram Bridgestone gume. Za model Potenza je znano, da rade nabijajo.
So še precej boljše gume tipa Vredestein npr. Sportrac, GY, Dunlop, Conti,...
Testi ne lažejo, treba pa upoštevat katero dimenzijo oni testirajo. Če je v razredu 185/60/14 npr. Conti najboljši, ne velja tudi za dimenzijo 205/45/16 pa čeprav je isti model gume.