THOR napisal/-a:Sinister na čem si?
Moti me pa to ker preveč posplošuješ.
-avti iz celje omrežne kao veljajo za podrte. Ni pa hudič, da se tam najde kakšen vzoren lastnik.
-avto ne more imeti pri 10 manj kot +- 300k km. Moja mama ima 40k km, babica od punce je imela 50k. Znanec pa ima dizla starega 5 let in avto ima 80k km. Ljudje uporabljajo avte za različne potrebe. Imaš tudi ljudi, ki imajo dizle in delajo malo kilometrov.
-že na slikah se vidi. Vidi se k****!!!
-Nima servisne knjige. Poštemplano in popisano z različnimi kemičnimi in pisavami dobiš za par evričev.
Tema je namenjena temu, da če kdo pozna avto ali pa, da je šel gledat lepo pove: Stari ne hodi, ker je avto slab in zakaj je slab. Ne pa, da podajaš mnenja kar po slikah in kapricah.

in z različnimi vozniki / uporabniki ter zprecejšnim številom km......a neMiholl napisal/-a:Tisti ki uvaža,ne uvaža avtomobilov iz oglasov, če pa že pa je to zelo redko...uvaža se avtomobile iz dražb lizing hiš ki so ponavadi precej cenejši od oglaševanih.

u Novi Gorici prodaja en "posrednik" točno tako alfo kot si omenil le da je SW
Sicer pa,pozna kdo kako dobro 159 1,9 150KM,letnik 2007,ki se prodaja?

-mi dva z ženo sploh ne rabiva avta za službo,pa imam 24 000 km v enem letu,ampak živim zunaj mesta,čeprav imam vse v bližini,km se kar nabirajojaka_speed napisal/-a:Nis(m)o vsi lastniki avtomobilov taxisti ali trgovski potniki in tudi vozimo se ne vsi 50 km v eno stran v sluzbo.Jaz delam 10 000 km na leto.Do sluzbe imam 2 km,do trgovine 500m,pa recimo še dvakrat na leto na morje in kakšen izlet.Fotr ima 5 let starega Twing-a in 28 000 km prevozenih.Torej je 100 000 km pri 10 let starem avtu lahko čisto verjetnih.Seveda je vedno možna prevara,ampak ne apriori v vsakem primeru.
Tako že resno razmišljam,da bi pri svojem avtu prevrtel kilometre za 50 000 navgor,ker mi itak nihče ne bo verjel ,da jih imam tako malo .

Tudi sam sem se že ponujal, da bi avto kupil (sem ga imel možnost preizkusit pred več, kot dvema letoma (še na drugi lokaciji) in vem v kakšnem stanju je avto.MrPetek napisal/-a:Spet me muči da bi nabavil 156 GTA. Danes sem slučajno hodil po lj, pa sem si še enkrat šel ogledat tole:
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3920580&show=1
Škoda tele alfe, sedaj so jo že potisnili čisto na konec ograde, ker nobenega kupca ne zanima. Vprašal sem jih, če mi lahko dajo ključe, da jo malo vžgem, pa je rekel prodajalec, da brezveze, ker itak nebo vžgala, ker ma aku fuč. Pa da so jo zadnjič poskusli vžgat s kabli, pa jim ni ratalo. V ponedeljek jih pokličem, da mi dajo telefonsko od lastnika avta (ker ga baje imajo v komisijski prodaji to vozilo), da ga vprašam za kako ceno bi ga prodal.
Vedno sem v dilemi ali bi ali nebi, nekako ne najdem poguma![]()
LP
Mitja
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost