Pozdrav vsem. Zaradi trenutnih dilem in muk glede sedežev za Imolo, vam postavljam naslednje vprašanje. Koliko med vami, bi notranjosti svojih predragih Alf, dalo obleči v usnje, skaj ali kakšen drug material. Koliko bi bili maksimalno pripravljeni plačati za takšno storitev. Vprašanje je zgolj informativne narave.
Za preoblačenje sedežev v usnje imam cenik za IUV Vrhnika
Za AR 156 te pride preoblačenje skupaj z materialom 200.000 SIT (SEDEŽI +OBLOGE VRAT)
Za dvoseda - konkretno za Barchetto pa bi prišlo 80.000 SIT. Sicer pa za kvadratni meter usnja računajo 5000 SIT. Meni je rekel da za Barchetto potrebujejo 10 kvadratnih metrov usnja. Meni se zdi to malo velika količina materiala za dva sedeža.
f4676 napisal/-a:Za preoblačenje sedežev v usnje imam cenik za IUV Vrhnika
Za AR 156 te pride preoblačenje skupaj z materialom 200.000 SIT (SEDEŽI +OBLOGE VRAT)
Za dvoseda - konkretno za Barchetto pa bi prišlo 80.000 SIT. Sicer pa za kvadratni meter usnja računajo 5000 SIT. Meni je rekel da za Barchetto potrebujejo 10 kvadratnih metrov usnja. Meni se zdi to malo velika količina materiala za dva sedeža.
Po mojem ti računajo enih 20 - 30 % kot dodatek za odrez, zato pride taka cifra.