Meni tudi ne, ker ne bom Lamborghinija imel nikdar. Alfo pa bi oz. bom.Luka 84 napisal/-a:Kaj pa naveza Audi & Lamborghini?? Meni se ne zdi napačna.

Meni tudi ne, ker ne bom Lamborghinija imel nikdar. Alfo pa bi oz. bom.Luka 84 napisal/-a:Kaj pa naveza Audi & Lamborghini?? Meni se ne zdi napačna.

Nič redkega!godlike napisal/-a:Evo, da spet zaidem malo v off topic proti Alfi pa Audiju.
Tisti ko mate Giuletto poglejte proizvajalca na tisti hakl, ko se zahakla tepih.
Lepo piše Audi & VW.

Zakaj? Misliš Panigale? Ta je v celoti Italijanski in izkazalo se je, da je kvaliteta krepko za kitajci.Miholl napisal/-a:Sam pr audiju pa niso lih nek hud quality control vzpostavli v Ducatiju![]()

Fiat je v resni krizi; s predsednikom vlade Montijem se je Marchionne pogovarjal o zapiranju Fiatovih fabrik po Italiji. Iz Chryslerja ne morejo "vleči profita ven", saj temu nasprotuje ameriška zakonodaja. Ko bi kaj takšnega veljalo recimo v našem Revozu....Dejch napisal/-a:To so govorice, da se ime Alfe Romeo čimveč pojavlja v medijih in s tem se vrnejo na mapo. FIAT ne bo prodal AR, nima nikakršnega razloga, sploh po planih, ki jih za AR imajo.

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta