iskal sem že vodnike vendar ne najdem kako nastaviš višino in nagib stekla pri GT ker se na voznikovi strani ne zapre dovolj in mi piha pri malo hitrejši vožnji, na spiderci sem si nastavil sem nasel med vodniki , pri tej pa nevem kako se nastavi.
Za začetek poskusi samo tiščat tipke v skrajnem položaju nekaj sekund (5+) gor in nekaj sekund dol, neka avtomatika obstaja. Če so pa fizično narobe nastavljena, potem pa v tem trenutku ne vem odgovora.
You need two Ferraris powersliding around the bentley, that is also powersliding
dihtunge so vredu se tudi vidi razlika da na voznikovi ni toliko zaprta kot na sovoznikovi strani. Mam pa se en problem, velikokrat se mi zgodi da ko hocem odpreti ali zapreti katerokolo sipo se sipa kar ustavlka in moram ene 10x pritiskat da jo zaprem vcasih pa samo enkrat in se lepo zapre. mogoce kdo ve kaj. je problem pri tej stvari?
Evo šipa je zrihtana vodiča pa nisem uspel naredit ker mi ni ravno jasno kako mi je sploh uspelo nastavit ker ima 4 vijake za nastavitev naklona šipe in pa 4 vijake za nastavitev višine sem se je.... 3 ure da sem komaj malo nastudiral zakaj se gre, važno da sedaj zapre do konca in da se ne sliši več pihanja , na koncu sem pa nastavil še tako kot ste zgoraj opisali s tipkami.lp
Lp, js mam na gt isti problem,voznikova stran enkrat gre vredu sipa drugic pa morm nwm kokrat prtisnat tipko da jo zaprem,plus tega ko odprem šipo negre cela ćis not jo gleda ven kakšen centimeter pa zlo je nadležno ko se pelam k tak mal piha notri. mogoče že kak vodnik ali kaj kak bi to popravu? kr tudi k grem v pralnico se najde kaka kaplica na notranji strani šipe.
hvala.
Malo si bom sposodil temo, če smem. Mi lahko kdo pove ali imata 147 in gt ista zunanja ogledala ? oz. če paše iz 147 na gt? Rabim na gt-jki na voznikovi strani, ker mi ga je nekdo obdelal, pa jih skoraj ni, verjetno bi lažje dobil za 147-ko.
Pa še neki v skrajni sili, če ne dobim rabljenega, ali tale ustreza: http://www.silux.si/izdelki/ogledala/og ... elektricno ?