Drugače se pa priporočam če bi bil kdo, ki zadeve pozna, pripravljen naredit diagnozo(seveda za primerno plačilo;)
Na AMZS to bodo le obrnili in rekli, da ne preverjajo vesoljskih ladij.SubjectX napisal/-a:http://www.amzs.si/si/480/Pregled_rablj ... ozila.aspx

Problem je, da je thesiska tudi za uradni servis zelo veliki "izziv". Drugače pa je to zame eden izmed najlepših avtomobilov, saj kljub temu, da je ne trgu že več kot deset let, deluje sveže in nesmrtno.kovach napisal/-a:Js svoje nebi pustu da mi jo kr en prklapla k ga ne poznam. Na uradn servis lahko ja

Ne razumem? Zakaj pa ne, saj ti ne bo spreminjal parametrov ampak pogledal napake, kilometrino, saj nima interesa šarit po nastavitvah. Men se zdi to čist normalno in sem tud dovolil kupcu, da priklopi svoj tester. Sem pa zraven gledal na ekran.kovach napisal/-a:men ni problem prklopt, sam ne da mi prideta dva mulčka (ok sj sm js tut sam tko) in da bi to prklopla... na uradn servis ja, al pa do npr. Tribes-a, mojga mehanika.. sm že vidu primere k so pršli gledat avto in bi kr neki prklopl, tut očetovga bmw-ja prejšnga sta dva hotla prklopt kr tko..

Se ne strinjam, ker tisti, kateri to dela, mora vedeti kaj dela. A ti bi spustil nekoga s ceste, da ti malo po biosu tvojega kompa pošara?TribesMan napisal/-a:... priklop ne sme bit nobena ovira, pa neglede kdo to dela.
no en me zastopDamijan napisal/-a:Se ne strinjam, ker tisti, kateri to dela, mora vedeti kaj dela. A ti bi spustil nekoga s ceste, da ti malo po biosu tvojega kompa pošara?TribesMan napisal/-a:... priklop ne sme bit nobena ovira, pa neglede kdo to dela.
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti