Ali kdo pozna to Alfo - 9

Splošne informacije, izkušnje o Alfah
Zaklenjeno
ROBERTH
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Kranj

Sinister napisal/-a:
tejtej napisal/-a:Zaenkrat vtis - zelo dober.

Vaša mnenja? Kaj mislite o turbini?
Moj vtis je da bo v tej zgodbi nekdo nabrisan. Glede na izkusnje obeh strani dvomim da bodo to oni. Kupujes specificen avto ,ki je lahko tudi od najbolj postenega prodajalca problematicen. Btw, tiste "papirje iz Italije" bo se kr cakal.... in cakal...

Sama za info, najcenejsa podobna Alfa je autoscoutu cca 20.000€

Ti pa mislis da bos v SLO (pristej davke in zasluzek) dobil nekaj enakega ali normalnega za cca 3x manj? Zelo naivno in optimisticno.
Avtomobili na letališki so ........, ja iz uvoza, po mojem mnenju precejkrat obdelani s tachotuningom (kje so to izvaja ne bom ugotavljal),... ... so pa poceni. In potem se pa tam okoli nabirajo "kupci" vešče okoli luči. Do tu, je vse znano in kupec ve, kje kupuje in za kakšen denar. Mene bolj zdražijo tisti, ki te avte kupijo, vozijo, spolirajo, kupijo najboljše dišeče smrekce, dodajo kakšne "šarkije",... seveda jim tokom vseh teh "dodelav" nekako ne uspe vozil servisirat in ko pride čas za prodajo se prodajajo za suho zlato. Jasno, ker se ne prodajajo pri teh "dilerjih".
Uporabniški avatar
žival
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Litija

Sinister napisal/-a:
tejtej napisal/-a:Zaenkrat vtis - zelo dober.

Vaša mnenja? Kaj mislite o turbini?
Moj vtis je da bo v tej zgodbi nekdo nabrisan. Glede na izkusnje obeh strani dvomim da bodo to oni. Kupujes specificen avto ,ki je lahko tudi od najbolj postenega prodajalca problematicen. Btw, tiste "papirje iz Italije" bo se kr cakal.... in cakal...

Sama za info, najcenejsa podobna Alfa je autoscoutu cca 20.000€

Ti pa mislis da bos v SLO (pristej davke in zasluzek) dobil nekaj enakega ali normalnega za cca 3x manj? Zelo naivno in optimisticno.
No ja jz je za 20000eur še nisem srečal v tujini. :lol: Razen nove seveda. :wink: Recimo TBI 2010 letnik z 35kkm in TI opremo, limuzina pride cca 17jurjev,...
tejtej
Alfa Member
Alfa Member

Robertrh - dober point.
Pa še avatar imaš dober! Si bil v petek na koncertu Brit Floydov? ;) Jaz sem bil, bilo je super!

Anyway, ja, zavedam se, da so avti tam lahko malo "predelani", vsaj kar se računalnika in km tiče. Zato pa pravim, če bo kakšen dvom ali pa če bo kaj smrdelo - avta raje ne kupim.
Uporabniški avatar
Gregson007
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: LaFa ...... 404
Kraj: Laibach

@Matt*; vprašanja o vozilih v smislu,,pozna kdo,, se postavlja v tej temi, tam v oglasih kjer si spraševal ti ne more nihče direktno odgovrjat :wink:

http://forum.alfa-klub.com/viewtopic.php?t=29653

je pa na hitro zelo podobna tisti ki jo je lani en čas imel GregorK :doubt:
http://forum.alfa-klub.com/viewtopic.php?t=24051
Slika
LB
Alfa Member
Alfa Member

zivjo,
zelo rad bi mel V6 od alfe...bi pa bil to tretji avto doma, tako da neka huda ohranjenost ni pogoj, ker bi mel to alfo vecinoma za poslusat ta hud zvok motorja (enkrat sem peljal pa sem bil okuzen)

zdaj me zanima, ce bi recimo vzel to najcenejso, a bo prisla ful drazja na koncu? oz ce kdo pozna

1. http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6628123&show=1
2. http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6526877&show=1
3. http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6596014&show=1

vsaka pomoc oz. predlog dobrodosel...
tnx
Uporabniški avatar
fiatista
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Sorško polje

moraš vedet da material za glavni servise je svinjsko drag, če je bil servis opravljen kar nekaj prišparaš. pri kakšni slabše ohranjeni 156 znajbo bit problem rejnati pragovi, tako da bodi pozoren

Tistele najcenejše jest nebi vzel, že zaradi prvega vtisa ...
Trentatre 1.3S
Uporabniški avatar
UKi
Alfist
Alfist
Kraj: Maribor

Definitivno tretja. Lepo ohranjena, slovensko poreklo, znana zgodovina (vsaj malo), prava barva. :)
Uporabniški avatar
kosir1234
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Žiri

neč definitivno, vse it gledat prvo...
(╯°□°)╯︵ ┻━┻.
bvogri
Alfa Freak
Alfa Freak

Verjetno ni kakšna perla ane?

Pozna kdo? Stanje pa tko... Cena je res smešna, zgleda pa OK po slikah.
Uporabniški avatar
ziga_
Alfa Freak
Alfa Freak
Vozilo: Alfa Romeo 159 Sw 1.9JTDm 16V
Kraj: Ljubljana

bvogri napisal/-a:Verjetno ni kakšna perla ane?

Pozna kdo? Stanje pa tko... Cena je res smešna, zgleda pa OK po slikah.
Po slikah sodeč izgleda lepa. Nobenih bunkic ali rje zunaj, znotraj nič spraskana in raztrgana za letnik 2000/180.000km. Seveda je pa ostalo težko ocenit iz slik. Pojdi jo pogledati v živo...
bvogri
Alfa Freak
Alfa Freak

Mah za kimometre mi je vseen ker itak vem da so praktično vse vrtene. En avto za čez zimo si bom mogoče umislu pa mi je padla v oči.
Nč mogoče pa res skočm pogledat kako je s tole Alfico.
Uporabniški avatar
thunderbolt
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Zasavje

bvogri napisal/-a:Mah za kimometre mi je vseen ker itak vem da so praktično vse vrtene. En avto za čez zimo si bom mogoče umislu pa mi je padla v oči.
Nč mogoče pa res skočm pogledat kako je s tole Alfico.
Si šel gledat? Jaz sem ga klical, sem hotel it gledat, pa sem se premislil. Po telefonu je rekel, da je bla vrjetno kaj sesuta, da je bil narejen veliki servis, vendar ker je avto dobil v menjavo ne ve kaj je blo zamenjano :doubt:

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6654314&show=1

Pozna kdo mogoče? Nekaj mi ni jasno 1.7 8v motor letnik 97 in WB :?:
Ali ni bil 1.7 8v motor do leta 95? WB pa po letu 95?
Uporabniški avatar
Gregson007
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: LaFa ...... 404
Kraj: Laibach

Slika
bvogri
Alfa Freak
Alfa Freak

Ne nisem šel. Ma ja najprej raje vprašam ker glede na nizko ceno bi se morda najdu kdo ki jo je dejansko šel gledat.
Aha zaletena mogoče... Po mojih izkušnjah to pomeni zaletena 100% :D, velik servis narejen reče vsak drug diler, zgodovina pa tako popolna neznanka veretno če jo ima par dni.
Dvomim da se mi bo dalo vozakat da vidim avto ki rabi še x2 vložka najverjetneje :doubt:
Uporabniški avatar
thunderbolt
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Zasavje

Gregson007 napisal/-a:@Thunderbolt; kakšno naključje;
http://forum.alfa-klub.com/viewtopic.ph ... ht=#410155
Vem to gregson :) Samo me zanima, če vseeno kdo kaj ve o avtomobilu (poleg lastnika)? Pa tisto o 1.7 WB kar sem vprašal.
bvogri napisal/-a:
Dvomim da se mi bo dalo vozakat da vidim avto ki rabi še x2 vložka najverjetneje :doubt:
...tudi jaz sem prišel do takega sklepa.
Zaklenjeno
  • Informacija