Sem se ogreval za tega Monsterja, ko je bil še v tvoji lasti in ko sem se nekako že odločil mi ga je sedaj prejšnji lastnik speljal

.
Bom tudi jaz na veliki servis kar na Tomačevo peljal.
Motor sem dobil z vsemi karbonskimi dodatki ter original deli skupaj s torbo za rezerovar, dušilci,vse ključe itd...
Menjane so bile še gume (Dunlop Sportsmart) ter kot že rečeno opravljen mali servis.
Motor je še vedno kot nov in upam, da bo tak tudi še dolgo časa

. Praktično ga kazijo edino pokrovčki rezerovarjev, ki so po zadnji menjavi zavorne tekočine dodatno oksidirali. Sem pa opazil, daima večina ducatijev to hibo.
DB kilerjev ne mislim namontirati ker je zvok res fantastičen, problem zaradi glasnosti pa bi bil edino tehnični, ki pa je na srečo šele spomladi 2014

. Od prejšnjega lastnika pa sem sicer dobil tudi neko home made orodje, ki naj bi malo olajšali odstranjevanje killerjev.
foggy napisal/-a:Poleg tega pazi pri pranju motocikla, saj ima odprt airbox in ti lahko pride voda v filter. Pri pranju dvigni tank in čez airbox nastavi pvc vrečko.
Hvala za nasvet glede pranja, to mi namreč res ni bilo na misel . Na srečo pri zadnjem pranju nisem nič šprical okoli filtra in rezerovarja.
Glede sklopke pa se res zelo občuti razlika, npr. pri znančevi Hondi VTR1000 te je dobesedno nabilo v rezerovar

.
S ceno sem se zdilal za znesek ki si ga navedel, sem pa v splošnem res zelo zadovoljen z motorjem.
lp