70%-90% mestne vožnje... povprečna je bila od 7,2 do 7,6 računana vedno na roke. Vedno poln - poln tank. Pa še to zimske gume 225/50/17! Povprečna hitrost mislim da je med 35 in 40kmh.
Če bi imel samo AC bi bila poraba verjetno zelo lepa, čeprav verjetno ne čudežna, ker sem tudi sam opazil da je kljub neki konstatni AC hitrosti kar dosti pil, vsaj nad mojimi pričakovanji (normalna hitrost ~140 kmh)
Seveda pa redno uporabljam trike kot jih je že @Urbi opisal tukaj. Vidim rdečo luč 100m pred sabo in nimam nobenega za sabo... gas spustim, bremzam samo z menjalnikom; enako ko vidim da se dela spredaj kolona oz. da že tretji avto pred mano zavira, spustim gas še preden tist pred mano sploh skapira da bo bremzal, itd... Tud tak talent sem že bil da sem se igral in dajal v prvo da je bremzalo dobesedno skor do 0kmh, čeprav to je že čisto pretiravanje.
Skratka zelo pozorna in pametna vožnja.... škoda bremz in bencina
Aja pa rondoji so pri meni bolj "divji", se pravi čim bolj posekat pa čim manj bremzat, tako da zgubim res minimalno hitrosti kolikor se da. Dalo bi se še bolj "šparat" ampak to bi blo pa že cjazenje, kar pa ne maram.