Pogledat sem si šel tole rdečo alfo. Na prvi pogled od zunaj lepo ohranjena. Edino sprednji odbijač je pomaknjen nazaj za kakšna 2 cm, kar sem takoj obazil na obeh straneh pri blatnikih, in pa pri lučeh se vidi zamik, vrjetno je bla razbita spredal. Nostranjost je tut dokaj ohtanjena, usneni sedeži volan , stopalke nisi znucani. No potem zaštartam motor, v prostem teku dela zelo lepo, ko pa sem dodal plin pa se je ob spuščanju plina zelo čudno oglaša blowoff oz spušča zelo glasne zvoke. No vseeno sem se odločil da grem na probnjo vožnjo. Nakar me zmoti v nizkih obratih je zaradi vibracij armaturka tako škripala kot v kakšnem starem tamiči ali v kakšnem traktorju, vrjetno je nekdo imel v delu celo armaturko in je ni dobro nazaj naredil. No med vožnjo pa ugotovim da avto nima neke pave moči. Sploh ni bilo opazati ko se turbo vklopi. Avto je vlekel enakomerno. Vrjetno je nekaj narobe z tubrino ali blowoff ventilom. Aja lastnik pa reče, ko je videl da sem opazil da avto nekaj ne gre ok, ti ga kr ptisitni, te alfe niso kot drugi dizli, to moraš vozit kot bencinarja. Pa sem si misli ok, hvala lepa, pa sem na prvem mestu obrnil pa nazaj. Na koncu sem še pogledal v prometno in eupravo, da je alfo menjalo 8 letnikov. je pa v slo od 06 tako, da vsako leto en

. Tak da, da nebo kdo časa izgubljal.