Ali kdo pozna to Alfo - 9

Splošne informacije, izkušnje o Alfah
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
Grilzz
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Lj

Sashalljr napisal/-a:Po dolgem času sem nekaj našel.
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6813957&show=1

Pozna kdo?
Tale bi se prodala za 2900€. (enaka cena kot tistale 166ka, ki sem jo prilepil zgoraj je zgolj naključna :mrgreen: )
Pred 20k km narejen velik servis, in pred tednom dni opravljen redni servis. Obnovljene so bile sprednje roke, zamenjane so bile gibljive cevi izpuha, sprogramitran en rezervni ključ,...
Mehansko je avto, razen lučke za Lambda sondo (ki je sicer tudi bila zamenjana lani) brez napake.
Z vidika udobja, pa ima par pomankljivosti. Ne delajo: tipka za odpiranje prtljažnika, tako ga je potrebno odpirati s ključem, tipka za spust šipe na sovoznikovi strani, tako je treba odpirati z voznikove strani, zapre jo lahko pa sopotnik sam, zgornja žica ogrevanja v zadnji šipi, gretje sedežev.
Od zunaj pa je tipičen primer uvoza iz Italije, se pravi pobuškana po vseh vogalih.
Na števcu ima 144000 km, če je res ali ne ti ne morem garantirati, samo glede na to da sedeži niso nič posedeni in da je notranjost praktično kot nova, so morali biti prejšnji lastniki zelo pazljivi.

Ima nove zimske gume na jeklenih 15", za to ceno dam zraven še kompletno Low-tec podvozje (fedri in amortizerji -3cm) in sesalne cevi fi 45.

Ko sešteješ vse kar te čaka sicer, sploh ni tako pretirana cena.
=)

3.0 V6 24v 155kW

Slika

Slika

@kovach:
Če pride do tega, te bom poklical. Brez skrbi!
"Anyone who has driven anything from an Alfa 75 to an old Giulia Super or GT Junior will know their real magic lies in the way they come alive in the corners."
Scremer
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: AR159, AR spider veloce
Kraj: Kransterdam
Kontakt:

ARfan napisal/-a:http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6831841&show=1

ali so tile kilometri sploh mogoči :D . Če je avtomobil mehansko ok sploh nebi bil slab nakup.
Teoretično so možni, zakaj pa ne? Če so pa res je pa vprašanje. Mislim tudi, da bi bolj težko preveril. Jaz osebno ne bi bil pripravljen dati pretirano več € za avto če lastnik ne more "dokazati" istovetnosti kilometrov. Bi bil pa pripravljen dati več za avto če je mehansko in vizualno v dobri kondiciji.

Sicer pa gledam slike in usnjeni sedeži delujejo lepo ohranjeni. In ni videti, da bi jih ravno zbiksal. Prej nasprotno, kot, da že vsaj nekaj časa niso bili deležni ustreznega tretmaja. Po mojem mnenju je avto zelo zanimiv.
AR-AR
Alfa Junior
Alfa Junior

A kdo kej o tem avtu ve? K je res točn to kar bi mel http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6824136&show=1 . Kilometri, sploh glede na ceno, so zelo sumljivi, avto je jurja cenej kot večino leto starejših, z dvojimi km po možnosti
Uporabniški avatar
Grilzz
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Nisem siguren, samo se mi zdi, da se ta valja po avtonetu že celo večnost. Vsakič drugačne slike in vedno najcenejša.
"Anyone who has driven anything from an Alfa 75 to an old Giulia Super or GT Junior will know their real magic lies in the way they come alive in the corners."
Uporabniški avatar
Damijan
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Lady "K"
Kraj: Gabrje (nedaleč od Preshgain)

Grilzz napisal/-a:.... Ne delajo: ..., zgornja žica ogrevanja v zadnji šipi, ...
Si prepričan?
Ker prekinjena zgornja linija gretja v zadnji šipi je namreč antena za radio pri 164-ki, 155-ki, Kappi, Lybri, itd...
Uporabniški avatar
Grilzz
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Sem sem, še ena pod anteno ne dela. Razen če sta obe žici antena. :wink:
Uporabniški avatar
dunker
Alfa Member
Alfa Member
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Ljubljana

Bom še enkrat poskusil srečo - pozna kdo tole bencinsko 2.2 rdečo Brero?

Hvala vnaprej! :wink:
Uporabniški avatar
Grilzz
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Offtopic:

@dunker:
Si imel ti mogoče kdaj Speedfighta in si bil na Motovset forumu?
Uporabniški avatar
dunker
Alfa Member
Alfa Member

Da, in da. :wink: 70cc, Giannelli, valjčki, ... to so bili časi! :D

Ne morem pa verjet, da se tega še kdo spomni. :wink:
Uporabniški avatar
Grilzz
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Ja zdele mi je šinlo v glavo ko sem videl nick. :D
So bili časi ja, ene 10 let je že tega!
Potem kasneje pa se je motosvet čist razpasel in se mi tudi brat ni več dalo, ko je folk sam še nebuloze pisal.

Veliko sreče pri iskanju brere pa dobrodošel med alfisti!
Uporabniški avatar
dunker
Alfa Member
Alfa Member

Imaš čisto prav, 11 let nazaj sem kupil Speedfighta in ga imel 4 leta. :wink:

Hvala za lepe želje - očitno bom srečo res potreboval, ker iščem dobro Brero že 2 meseca brez uspeha. Še topla in udobna (in draga!) garaža v LJ jo čaka, nje pa od nikjer ...

Sicer sem pa po srcu Alfist že dolgo, v ožji družini smo imeli 156, 159 in GT. Brere pa še ne. :D
Uporabniški avatar
ziga_
Alfa Freak
Alfa Freak
Vozilo: Alfa Romeo 159 Sw 1.9JTDm 16V

dunker napisal/-a:Imaš čisto prav, 11 let nazaj sem kupil Speedfighta in ga imel 4 leta. :wink:

Hvala za lepe želje - očitno bom srečo res potreboval, ker iščem dobro Brero že 2 meseca brez uspeha. Še topla in udobna (in draga!) garaža v LJ jo čaka, nje pa od nikjer ...

Sicer sem pa po srcu Alfist že dolgo, v ožji družini smo imeli 156, 159 in GT. Brere pa še ne. :D
Si se že obrnil na forumaša žival? Da bi probala po naročilu uvoziti. On zrihta res poštene Alfe :D .

Lp, Žiga
Uporabniški avatar
dunker
Alfa Member
Alfa Member

Sem, ja. Tudi on zaenkrat nima sreče - pravi, da od začetka decembra ni bilo še čisto nobene primerne ... :|
sharky156
Alfa Junior
Alfa Junior

Zdravo, zanima me, če kdo pozna to alfo...

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6844835&show=1

Hvala in lp
Fleks4
Alfist
Alfist

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6805235&show=1 Jo je 2 oz 3 mesce nazaj forumaš prodajal za precej manjšo ceno :)
Zaklenjeno
  • Informacija