gecco napisal/-a:Povprečna hitrost vse pove. Moja je redko čez 55 kmh.
Pri meni enako Je pa res, da je taka poraba kot jo omenja kolega zgoraj za mojo znanstvena fantastika. Enkrat samkrat sem (v skoraj idealnih razmerah) porabo enega tanka spustil pod 7l, ko sem poskušal ugotoviti, če se da z enim tankom prevoziti 1.000 km. Ja, da se, ampak s precej truda.
sem novi lastnik 159-ke, in me zanima kako spremeniti določanje trenutne porabe, ker ko stisnem po gasu je poraba zelo majhna ko pa gas spustim pa zelo velika, v glavnem ravno nasprotno mi kaže?
Jp, pri mirujočem vozilu stisni gumb na ročki za žmigovce (menu). Preglej spisek, pa boš nekje našel opcijo za izbiro enot. Meni se ti bo odprl le če bo avto miroval. Med vožnjo maš na voljo le 20% spiska recimo.
sem ravno sprobaval pa imam samo tri možnosti ( nastavitev mejne hitrosti, svetilnosti pa še eno), ima pa avto display za navigacijo, bom probo če se tam da kaj naredit.
denis napisal/-a:sem ravno sprobaval pa imam samo tri možnosti ( nastavitev mejne hitrosti, svetilnosti pa še eno), ima pa avto display za navigacijo, bom probo če se tam da kaj naredit.
Poizkusi takoj ko avto prižgeš, preden spelješ, stisniti gumb. Med vožnjo so določene funkcije onemogočene za nastavljat
Ciciban
Moj rekord je 4,1 - relacija Kr.Gora - Jesenice. Moram pa reči, da je malo "z brega".
Ni pa to moj način vožnje, vendar sem na poti imel krasno družbo
pod pogojem da imaš obute gume 205/55/16 je to za povprečno hitrost med 70 in 75 km/h povsem normalen rezultat za tehnično brezhiben avto, z gumami 225/50/17 ti to ne bi uspelo, razen res samo v dolino
159 sw, 150km 16col 205 ...skratka povprečna od 6.9 do 7.3 vsak dan po ac 100km. Ma pa 230jurjev prevoženih. Vglavnem bo tam 8 pa še neki kr realno. Tudi sam pridem na 8 če ga fain tišim