Kako se vam zdi ta 145-tka?

Splošne informacije, izkušnje o Alfah
čamp
Alfa Junior
Alfa Junior

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=216121#

Zgleda full dobr. Cena pa nevem no, če je res tko lepa in ohranjena pa mogoče ni tolk preveč. Kaj pa vi mislite?

Lp vsem alfačem
Uporabniški avatar
AR-146
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: ljubljana

zgleda supr
Uporabniški avatar
kocko
Alfist
Alfist
Kraj: Ljubljana

men tut po slikah sodeč zgleda supr, sam cena se mi pa vseen zdi mal previsoka :doubt:

P.S.
čamp napisal/-a:Lp vsem alfačem
....alfistom :mrgreen: :mrgreen:
Uporabniški avatar
veloce
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Alfa Romeo 156 1.8 16v TS Sport Pack 02
Alfa Romeo 159 2.0 SW TI 2.0 Mjet
Kraj: Ajdovščina

Uuuu, rekaro sedeži. =D> =D> =D>
Slika
Uporabniški avatar
LaserJaMM
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kontakt:

Za 400k predrago.
Uporabniški avatar
prjatu
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Ljubljana

Ja avto je na slikah videt čist hud, je pa cena neglede na kilometre previsoka. Vprašanje je tudi, če jo je res vozil upokojenec, da ti ob prvem priganjanju kaj crkne.
Pravi alfist postaneš šele takrat, ko ti zariba prva alfa

Zaradi slabega vremena bo današnji dan prestavljen na jutri
Uporabniški avatar
LaserJaMM
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kontakt:

Upokojenc je najslabša referenca. Kurijo sklopke 100na uro. V 2 pelejo čez mesto.. ne hvala.

Sicer pa če bo ta tole prodal za 1.5 mio bom ejst dal jutr oglas za svojo za 2.5mio.
Miholl
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: 156 sw
Kraj: Novo mesto
Kontakt:

glede na letnik fulll predraga.tako alfo z box mašino pa tem letnikom dobiš za pol tega dnarja zlo zlo ohranjeno pa z mal kilometrine če jo boš mal isku
Dean_Q4
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: Kamnica pri MB

Genau! 8)

Zgleda res vredi, ampak - men se zdi predraga....nevem mogoče je pa mislo 150.000 jurjov ne pa miljon in pol :lol:

..moje mnenje, če se zanimaš za tak model avta "alfe", ti priporočam - da še naprej malo pobrskaš po netu, pa tud da se oglasiš k kakšni avtohiši,...rečem ti - ziher boš našel podobno, pa za ceno tud okrog miljona :)

..sem pogledal-ja no, je pa res ja - če drži kar je napisal...realni km---52000, pa vpognjenec ga je vozo prej, tak da nevem Confused Very Happy
Dean
Uporabniški avatar
zombi
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 1
Vozilo: Alfa Romeo 159 2.0 JTDm
Kraj: Logatec
Kontakt:

Skoraj prelep, da bi bil resničen.
Pa še ta barva nenormalno paše 145-tki. ;)

Glede cene, če je vse 100% OK, je tudi cena sprejemljiva, ker zgleda res lep in vdrževan.
Za tak denar lahko dobiš precej večjo kripo, ki ni vredna, da jo pes poščije.
Ko je enkrat avto star več kot 5 let, leto gor ali dol ne pomeni veliko, več pomeni v kakem stanju je.
čamp
Alfa Junior
Alfa Junior

Njegova zadnja cena je 1,3 mio. Glede pa ostalih alf, ki naj bi se prodajale bom pa rekel da so sekret. To pa vem ker kupujem že kar pol leta. Pa že vse so bile razbite in imajo 100.000 km ali več.
Res dobiš podobno za 1 mio. Potem mam pa še menjavo svečk, jermen,... in to je samo tisto kar veš da moraš zamenjat, kaj šele česar ne vidiš. In sem na min. 1,3 mio. Ta je pa že vse to zamenjal. Pri tej sem vsaj na jasnem, ker avto poznam. .
Hmm no zdej vidite mojo dilemo.

Hvala za pomoč fantje in dekleta.
Uporabniški avatar
LaserJaMM
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kontakt:

Dobra ideja... kupim eno 145ko za 400k, jo spoliram prebarvam po potrebi, prevrtim Kmje napišem da je od upokojenca in prodam za 1.3 mio...

Ne me narobe razumet samo nočem da se opečeš. Vzem nekoga ki se spozna s seboj, pa detaljno preglejta avto.
Miholl
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kontakt:

pa tut za 1,3 sit ni glih terna. sej je lep avto pa vse, sam kaj hudiča je pata delu s 140 kojnsko alfo?pa avtek je star 7 oziroma 8 let - to je kr precej, če pogledaš kok se prodajajo 2000 letniki. mal počekiri katalizator, ker avto verjetn ni bil furan na dolge proge in je veliko stal - glede nato da je blo narjenih ene 7k km na leto.pa računi da je to še neprenovljena alfa145-kar se zunanjosti tiče.
Miholl
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kontakt:

tam piše ata s 140 konjsko.... :mrgreen: my mistake
Uporabniški avatar
zombi
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 1
Vozilo: Alfa Romeo 159 2.0 JTDm
Kraj: Logatec
Kontakt:

LaserJaMM napisal/-a:Ne me narobe razumet samo nočem da se opečeš. Vzem nekoga ki se spozna s seboj, pa detaljno preglejta avto.
Glede tega se strinjam, ker slika večkrat pokaže eno. ob detaljnem pregledu pa nekaj povsem drugega.
Če misliš avto nekaj časa imet, bi znal bit dobro odločitev, sam poznam primer 62 letne ženičke, ki je h pleškotu pripeljala Clia RS, ker se ji je nepreviden šofer zaletel v vrata...in naročila novega strupeno rumene barve...pa ni blo vidit, da bi bila objestna in mučila avto...
Sto ljudi, sto čudi...
Sam vedno je treba v živo vse preverit.

Veliki servis z menjavo svečk, jermenov, napenjalcev je pri TS motorju pri 100K km, tako da dvomim, da ima menjano.
Zadnjič spremenil zombi, dne Če Dec 02, 2004 7:53 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Odgovori
  • Informacija