Ar 147 1.6 TS

Slikice vaših jeklenih konjičkov
AR-AR
Alfa Junior
Alfa Junior

klancisar napisal/-a:
alyo94 napisal/-a:lepa alfa, že dolgo jo videm na avto.net. ali si jo ti kupil ali jo že ti toliko časa prodajaš. pa so kilometri realni ali?
Ja jaz jo imam na avto.net-u in jo bom meu tolk času, dokler se ne proda :)
Kilometri so pa realni s "štemplano" servisno knjižico, sam sem jo pa kupil pri AH Stepančič.
Hm in zakaj se ne če je tako dobra? Cena se mi zdi realna, tako da je sumljivo da se ne proda, najbrž je kaj narobe...
klancisar
Alfa Junior
Alfa Junior
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Kisovec

AR-AR napisal/-a:
klancisar napisal/-a:
alyo94 napisal/-a:lepa alfa, že dolgo jo videm na avto.net. ali si jo ti kupil ali jo že ti toliko časa prodajaš. pa so kilometri realni ali?
Ja jaz jo imam na avto.net-u in jo bom meu tolk času, dokler se ne proda :)
Kilometri so pa realni s "štemplano" servisno knjižico, sam sem jo pa kupil pri AH Stepančič.
Hm in zakaj se ne če je tako dobra? Cena se mi zdi realna, tako da je sumljivo da se ne proda, najbrž je kaj narobe...
Hm, zakaj se ne proda? Zato k mi usak pacient že po telefonu zabije ceno 2000 eurou in mi ne preostane druzga kot odložiti slušalko, če koga zanima, nej si jo najprej pride pogledat, pol pa debatiramo o ceni
Uporabniški avatar
ziga_
Alfa Freak
Alfa Freak
Vozilo: Alfa Romeo 159 Sw 1.9JTDm 16V
Kraj: Ljubljana

klancisar napisal/-a:
AR-AR napisal/-a:
klancisar napisal/-a: Ja jaz jo imam na avto.net-u in jo bom meu tolk času, dokler se ne proda :)
Hm, zakaj se ne proda? Zato k mi usak pacient že po telefonu zabije ceno 2000 eurou in mi ne preostane druzga kot odložiti slušalko, če koga zanima, nej si jo najprej pride pogledat, pol pa debatiramo o ceni
To so še dobri... Been there. Koliko časa se vozilo prodaja ni nobeden faktor. Res pa je da bi vsi imeli vse zastonj v naši banana republiki. Ko pa oni prodajajo naprej je pa zlata vredno =D> . Ma kje si jo prej prodajal!?!? 10mesecev nazaj pa za svojo boljšo polovico iskali vozilo... #-o
Uporabniški avatar
TheRealDeal
Alfa Freak
Alfa Freak
Član Alfa Kluba: 1
Vozilo: Alfa Romeo Brera
Kraj: Zagorje ob Savi

Tebe sem pa že večkrat v Zagorju videl. Lepa je, samo zimska obutev ji ne sede kaj preveč (subjektivno mnenje) :D
AR-AR
Alfa Junior
Alfa Junior

Ma jst mu dam 200€ več sam da obdrži zimske feltne :D
Uporabniški avatar
Q_4
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Alfa GT
Kraj: MB-Okolica

Ohranjena videt in seveda svetleča!! I like it shiny ;)
Felne so tud ful dobre.. letne mislim seveda!!

Na zimskih felnah pa mi je zanimiva samo ena stvar. Namreč teh "preveč" luknj za vijake.. Kaj to je original al si jih dal zvrtat ven?
Kolega ima 20col felne in ima luknje 5×14 rabil pa bi 5×108.
Torej me zanima, če so naknadno narejene, če bi lahko zaupal mojstra, ki se je spustil v to. Pa lahko na PVT, da nebomo smetili teme (še bolj).

Glavno, da ne ribne :) .. aja nebo 1.6 je :wink:
...ko ne moreš dol iz znamke Alfa Romeo...
Uporabniški avatar
LaŠko-TeaM
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Murske Sobota - Dol.Bistrica

barva feltn je bomba.ampak bi mogu bit črn avto da bi to bol sklapalo.

p.s. nea reči da si feltne kr prevtu ker šraufi niso pasali,al pa je to prejšnji lastnik nardil?

l.p.
klancisar
Alfa Junior
Alfa Junior

AR-AR napisal/-a:Ma jst mu dam 200€ več sam da obdrži zimske feltne :D
Use se da zment ;)
klancisar
Alfa Junior
Alfa Junior

Q_4 napisal/-a:Ohranjena videt in seveda svetleča!! I like it shiny ;)
Felne so tud ful dobre.. letne mislim seveda!!

Na zimskih felnah pa mi je zanimiva samo ena stvar. Namreč teh "preveč" luknj za vijake.. Kaj to je original al si jih dal zvrtat ven?
Kolega ima 20col felne in ima luknje 5×14 rabil pa bi 5×108.
Torej me zanima, če so naknadno narejene, če bi lahko zaupal mojstra, ki se je spustil v to. Pa lahko na PVT, da nebomo smetili teme (še bolj).

Glavno, da ne ribne :) .. aja nebo 1.6 je :wink:
am ja glede " preveč lukenj ", nikol jih ni preveč, hehe :). Ja feltne so original takšne, nič "povrtane" paše pač na več drugih znamk. (5x100, 4x100, 5x114.3 , 4x114.3) japonske feltne Nakajima racing. Kdo bi zastopu te japonce hehe :)
Uporabniški avatar
Unek
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Trbovlje

Včeraj sem jo videl na Izlakah parkirano...lepa...samo zimske felne so pa res mičkeno mimo... :D No sicer pa vsakem je svoje všeč...Men je tud moja 145ka lepa z original felnami za zimake...drugim pa ne... :wink:
Alfa je kot baba z visokim petam, za gonit pa za kazat. Za vse ostalo je neuporabna.
klancisar
Alfa Junior
Alfa Junior

Unek napisal/-a:Včeraj sem jo videl na Izlakah parkirano...lepa...samo zimske felne so pa res mičkeno mimo... :D No sicer pa vsakem je svoje všeč...Men je tud moja 145ka lepa z original felnami za zimake...drugim pa ne... :wink:
čist možno de si vidu ja :) mah js sm se ž tok navadu te barve, de sploh ne opazm več ;)
klancisar
Alfa Junior
Alfa Junior

pa je šla sportiva ;)
Uporabniški avatar
godlike
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: okolica MB

In kaj je/bo prišlo namesto nje?