Mislim da koncnega uporabnika boli k. s cesa je narejeno,ce ni kvalitetno...SHadowX napisal/-a:Najprej bo treba znat ločit specifične materiale potem bomo pa enačili karton in lesonit...Miholl napisal/-a:No ja...sej jih ma...

Več kot očitno ne. Ne vem zakaj se o tem prepirate v temi, ki je namenjena težavam z 2.0 TS motorji ... Globoko ste v offtopicu, za takšne debate ali odprite novo temo ali pa pišite v drag race temo.A se ne pogovarjamo o sportnem 2.0 motorju in sportnih avtih?
Glede na to, da so v istih časovnih obdobjih alfine notranjosti praviloma veliko bolj kvalitetne od hondinih, mi ni jasno kaj točno mešaš končne uporabnike in nepoznavanje materialov?Miholl napisal/-a:Mislim da koncnega uporabnika boli k. s cesa je narejeno,ce ni kvalitetno...SHadowX napisal/-a:Najprej bo treba znat ločit specifične materiale potem bomo pa enačili karton in lesonit...Miholl napisal/-a:No ja...sej jih ma...

Q_4 napisal/-a:Ja 2.0 V6 Turbo leti bolj kot Lancer EVO ker ma 2 cilinda večkosir napisal/-a:Pa sej tok slab pa ne gre no. Če primerjaš ostale avte 2.0 je bil alfin motor čist primerljiv z ostalimi (vsaj po zmoglivostihMiholl napisal/-a:Itak k alfa je full sportn avto,sploh teli 2.0ts, 150 konjev iz 2eh litrov, da ne omenjam dizlov...ni da ni...).
2.2JTS pa je pred mojimi očmi zgubil 3× proti Accordu TypeR 2001 letnik
156 V6 24V pa je 4× zgubila proti mojem EX Cougaru V6 24V Duratec ki je imel samo 170hp
1.6 16v TS v 156 pa je bledo gledal proti 1.6 16v E-Tec Nubiri(sam nisem mogo verjet) hahahahaha....
155 in 156 V6 sta zgubile proti BMW e46 323.. kaj bi šele bilo če bi bil 325, ki sta oba 2,5 motorja
Letijo te alfe, ha??
2.0 16v TS 156 vs CRX VTI .. Se še smejem
155 V6 vs CRX VTI al isto al pa slabše do 150, pol pa VTI tema
Prave rakete imamo, ne??
AR33 1.5i 97hp vs Bingo 75hp. Bingo winner
156 2.0 16v TS vs Seat Ibiza 1.8 16v Kivi zelene barve. Seat zmagal tud v končni.
Divjaki smo divjaki, a več kot pol konkurence nas pospravi v žep.
no, vsaj Opli nimajo šans pa kaka Kia al pa kaj takega
heh pol primerjav je brezveznih, primerjaj avte istih letnikov in motorizacije.Q_4 napisal/-a:Ja 2.0 V6 Turbo leti bolj kot Lancer EVO ker ma 2 cilinda večkosir napisal/-a:Pa sej tok slab pa ne gre no. Če primerjaš ostale avte 2.0 je bil alfin motor čist primerljiv z ostalimi (vsaj po zmoglivostihMiholl napisal/-a:Itak k alfa je full sportn avto,sploh teli 2.0ts, 150 konjev iz 2eh litrov, da ne omenjam dizlov...ni da ni...).
2.2JTS pa je pred mojimi očmi zgubil 3× proti Accordu TypeR 2001 letnik
156 V6 24V pa je 4× zgubila proti mojem EX Cougaru V6 24V Duratec ki je imel samo 170hp
1.6 16v TS v 156 pa je bledo gledal proti 1.6 16v E-Tec Nubiri(sam nisem mogo verjet) hahahahaha....
155 in 156 V6 sta zgubile proti BMW e46 323.. kaj bi šele bilo če bi bil 325, ki sta oba 2,5 motorja
Letijo te alfe, ha??
2.0 16v TS 156 vs CRX VTI .. Se še smejem
155 V6 vs CRX VTI al isto al pa slabše do 150, pol pa VTI tema
Prave rakete imamo, ne??
AR33 1.5i 97hp vs Bingo 75hp. Bingo winner
156 2.0 16v TS vs Seat Ibiza 1.8 16v Kivi zelene barve. Seat zmagal tud v končni.
Divjaki smo divjaki, a več kot pol konkurence nas pospravi v žep.
no, vsaj Opli nimajo šans pa kaka Kia al pa kaj takega

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost