Lep pozdrav vsem!
Ne nisem kiksnil foruma.

Ampak kot lastnik 6-ih AR zaporedoma in nekajletni član tega foruma si bom "dovolil" predstaviti kaj trenutno vozim.Upam,da ne kršim s tem kakih pravil

Najprej nekaj kratkih pojasnil. Ker AR trenutno nima v ponudbi avtomobila,ki bi me zanimal in ker sem prišel v leta,ko je končno treba začeti malo bolj racionalno gledati na stvari,sem se odločil za nakup VW POLO (saj vem,da se nekateri zgražate

,holcvagen itd.. ) No skratka...Po temeljitem razmisleku koliko velik in koliko močan avto V RESNICI potrebujem je padla pač ta izbira.Preizkusil sem tudi novi Peugeot 208,KIA Rio,Citroen C3 in pa novi Clio,ki je bil nekako favorit zaradi dizajna,pa me tri-cilindrski turbo mlincek ni preprical,ostali pa imajo vsi po vrsti anemične atmosferske motorčke.Ker je imel VW konec leta 2012 tudi konkretne popuste in ker sem imel občutek pri vožnji za razred boljši kot pri ostalih,sem se odločil za nakup in ni mi žal.Avtoček je super,lepo se pelje,navora veliko,plus možnost čipanja,če se bom kdaj odločil.Ker pa sem po srcu še vedno Alfist,je vsaj barva nekako v stilu Alfa-Rosso
Opreme ima precej,med drugim avto-klima,sredinski naslon za roko,meglenke ,ki svetijo v ovinek,ESP,ASR,BAS,kontrolo tlaka v gumah itd..
Sedaj pa nekaj slikic.

Bo tudi še kakšna starejša AR prišla k hiši kot drugi avto in mal za zabavo(2.5 v6)ker je dolčas,če nimaš kaj popravljat/obnavljat