brinjovc napisal/-a:u felgne so pa super...
bolš nebi mogu nabavit...
si jih naknadno kupu al zraven avta?
se veš za kakše
hvala..ne v bistvu je brat imel pred mano te felne montirane na svoji alfi ..ko jo je prodal je pa felne meni šenkal in tako so končale na moji alfi praktično zastonj. Sem jih pa pred tem intenzivno iskal po netu pa se malo ponudb najde tak da veliko sreče pri iskanju
Tukaj sicer še brez nalepke..a kaj ko se je hotela slikat
Dobila je komplet nove zavore spredaj in zadaj in tudi nove zajle za ročno..Velik servis lani oktobra..tak,da bo še za par sezon
Plan je pa še potrgat dol folijo iz stebričkov na vratih ki je že dodobra zblajhana.. in jo nadomestit s karbonsko 3D folijo ki je tudi že prišla po pošti.
Lp G
Zadnjič spremenil r0Ba, dne Pe Mar 22, 2013 9:05 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Mam eno vprašanje za vse domače mehanike...na moji alfi se že od vsega začetka torej od nakupa pa vse do današnjega dne..nekaj oglaša in sicer. Kadar je avto zjutraj hladen..pri speljevanju slišim da mi nekaj zaropota..sliši se kot da bi neka plastika in kovina vdarjala skupaj..mogoče celo kovina s kovino in sicer na sovoznikovi strani spredaj. Vozil sem avto vsaj že 3x na servis da bi pregledali in preverli roke zglobe stabilizatorje ipd.. Vsi trdijo da je vse ok.. Tokrat sem se sam spravil iskat napako vzel dvigalko..avto v luft pa poslušat in iskat.. Videl sem da manjka kos šus plate .. sem jo porihtal..(več ne tolče ob blok motorja)..sem mislil da je težava bla tukaj..grem na probenfahre..celo pot nič ne slišim..se pripeljem domov speljem v klanec počasi in v prvi ..ko počasi speljujem..se pravi ko se prenaša moč iz motorja na kolesa.. zopet zropota...Se komu sanja karkoli kaj bi to lahko bilo? Fora je v tistih tresljajih ..takrat se čuje..ko je motor malo pred tem da bo ugasnil če ne dodam gasa..
Vsakega predloga bom izjemno vesel...ker sem že tak obupan pri iskanju tega vzroka ropotanja ..da sem si jutri dopust vzel da bom lahko ležal pod avtom.