vzel PZero Nero GT, da vidim kako se obnesejoZiPi napisal/-a:Katero gumo priporočate v dimenziji 235/40/R19 (159, 2,4JTD)? Nagibam se k Pirelli PZero Nero, kak boljši predlog?
Kje si vzel in kolko €? Jaz se sicer bolj nagibam k michelin pilot super sport ker z zero nero nisem bil ravno zadovoljen po mokrem..... sicer piše tam na pirellijevi strani da so zero nero GT evolucija zero neroZiPi napisal/-a:vzel PZero Nero GT, da vidim kako se obnesejoZiPi napisal/-a:Katero gumo priporočate v dimenziji 235/40/R19 (159, 2,4JTD)? Nagibam se k Pirelli PZero Nero, kak boljši predlog?

smukc napisal/-a:jst mam 215 40 18 in sem res res zadovoln drži se res super še ni bilo ovinka ko bi odnašalo pa je večkrat dinamična vožna v igrida so glasne pa nvm lanske 205 55 16 turanze so bile veliko glasnejše...
Hvala vama, to je najbolje iz prve roke slišat kako in kaj, ker testi so solidni, samo sem se pri glasnosti ustrašil, da je vseeno preveč, glede na to, da glasnejših gum še nisem zasledil, zdej kako so to oni ocenjevali nevem.RooooK napisal/-a:men so OK gume (235/35/19). Glasne pa res niso, bi prej reku da so precej tihe. v mokrem kr dobro držijo, v suhem pa za 1x tud zadovoljen. Bo vidu kako bo, ko se malce segreje ... če se bo sploh
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov