Men je žou, da sm zamudil volan od TI, k je nekdo po jih 100€ prodajal, to bi takoj dal

Vredu za tebe so buče, za mene pa v roku enega dneva 400 evrov, sam pa si razlagaj kaj hočeš in kak ti odgovarja. Pa da neboš si kakšnih utvar delal, konec naslednjega tedna prideta še dva taka volana, tolko o tem kak jih ni nikjer za dobit..
Hvala,dobim tudi sam original stvari zelo ugodnoRooooK napisal/-a:No, to sm jst pa že dal čezče boš rabu ugodno, original in z garancijo seveda mi javi, bomo zrihtal neki
Men je žou, da sm zamudil volan od TI, k je nekdo po jih 100€ prodajal, to bi takoj dal
No fino če bo resWiTBoY napisal/-a:baje da konc tedna še dobi 2 volana tko da akcija
Vredu za tebe so buče, za mene pa v roku enega dneva 400 evrov, sam pa si razlagaj kaj hočeš in kak ti odgovarja. Pa da neboš si kakšnih utvar delal, konec naslednjega tedna prideta še dva taka volana, tolko o tem kak jih ni nikjer za dobit..

Za kolko prodajaš ta volan? 250evrov? a si hecn?
pred cca tednom dni sem forumašem v cca. 20min prodal vse 4, identične kot ta tvoj, z rdečimi šivi, ti, za 100/kom.. Ko vroče žemljice so šli, če bi jih imel 10 bi jih vse prodal, takšno je povpraševanje po tem

http://forum.alfa-klub.com/viewtopic.php?t=31042Prodam športne volane Ti (rdeči šivi, usnjeni) za alfo 159 oz. Brerro. Vsi volani so seveda original. Volani so vsi po vrsti brez ene same praske in kot novi. Na voljo imam 3 kom. Cena po komadu je 100e

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost