Na koroških cestah dnevno srečujem alfe, vendar pa zgleda nobenga ni tukaj na forumu. Ker ko koga pozdraviš te debelo gleda.
Kak avstrijc še odzdravi, to je pa to.
Inti napisal/-a:Hahaha
Danes zjutraj Damijan trobil vsepovprek na avtocesti
Drugače pa vse pohvale tisti beli 159 TI 2.4, k je en čas vozila za tabo - mi je tik za Golovcem začela vozit skrajno levo po prehitevalnem (enmu kombiju v rit, češ, vmakni se mi lolek), in sem dobil free peskanje odbijača. Hvala lepa. Kmet zarukan!
Včeraj me je en bela 159 sw prehirevala na polno na razcepu zadobrova po odstavnem pasu in to v ovinku, na razcepu za severno obvoznico. to so totalni idioti, sam upal sem da se nekam zakanta, kaj bi se mu smejal budali. Gre to mogoče za istega psihopata? (škoda ker si nisem zapisal tablice al pa slika
)
učeraj ste bli pa alfisti nekaj razpoloženi za dirkanje najprej smo se od zapog do zbilj z eno črno 147 lovil (rdeča barchetta in srebrn punto gt), pol pa še okoli 19h od brnčičeve do obvoznice izvoz BTC ena lepa 156 SW brez oznak zadaj, pa na šipi nalepka alfa klub. pa obupn ti pokadi k jo zahodš.
anzl napisal/-a:učeraj ste bli pa alfisti nekaj razpoloženi za dirkanje najprej smo se od zapog do zbilj z eno črno 147 lovil (rdeča barchetta in srebrn punto gt), pol pa še okoli 19h od brnčičeve do obvoznice izvoz BTC ena lepa 156 SW brez oznak zadaj, pa na šipi nalepka alfa klub. pa obupn ti pokadi k jo zahodš.
Traktor mora pokadit ko ga zahodiš bo pa treba EGR mal spucat vrjetn..
Pozdrav tudi tebi