Alfisti -Gasilci-

kar vam pade na pamet
Uporabniški avatar
LUCKY
Alfist
Alfist
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: notranjska

seby7 napisal/-a:
LUCKY napisal/-a:evo tkole smo letos delal http://www.youtube.com/watch?v=UCp8kWtn ... re=mh_lolz ....
zanimiva fotka pri 4:07 (pa ne zaradi nesreče)
ja, za tole fotko sem prosil kolega. profi fotografa, če mi jo da. Glede na to da ni slikal rafalno je mel ful srečo, da je tole ujel =D> =D>
Henry Ford je že pred davnimi leti rekel: "Vsakič, ko vidim alfa romeo, snamem klobuk!"
Maverik
Alfa Member
Alfa Member
Kraj: koper

no jz sem tudi prostovoljni gasilec :D

Še naša stran društva, če koga zanima

http://www.pgd-babici.si/

:wink:
alfa 147
Uporabniški avatar
uros.alfaboxer
Alfa Member
Alfa Member
Kraj: trbovlje
Kontakt:

po 2 letih spet na forumu.sicer redno berem, vendar ne smetim ;) Tut jst sem gasilec in sicer teče že 18to leto...slik sicer nebom limal, ker mi ne poziramo ampak rešujemo :) slik od vaj je kar nekaj vendar se težko odločim za najboljšo..tako da ostane samo pri besedah.....

Z gasilskim pozdravom Na Pomoč ;)
Slika
Slika

po duši gasilec po srcu alfist
Uporabniški avatar
Dräger
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Takole požrtvovalno opravljajo svoje delo gasilci in PGD Dolenji Logatec (moje domače društvo)
http://www.24ur.com/video-poglejte-kako ... srece.html

Prosim preberite si članek, poglejte video. Če boste na AC v koloni čakali zaradi prometne nesreče, umaknite svoje vozilo (prehitevalni pas skrajno levo do robnika, vozni pas pa tako da bo ločna črta med voznim pasom in odstavnim tekla po sredi avtomobila), opozorite tudi druge voznike.
Uporabniški avatar
folc
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: AR 156 SW 1,9 JTDm 110kW 150KM l'05
Kraj: Nekje med NG in Tolminom :)

Dräger napisal/-a:Takole požrtvovalno opravljajo svoje delo gasilci in PGD Dolenji Logatec (moje domače društvo)
http://www.24ur.com/video-poglejte-kako ... srece.html

Prosim preberite si članek, poglejte video. Če boste na AC v koloni čakali zaradi prometne nesreče, umaknite svoje vozilo (prehitevalni pas skrajno levo do robnika, vozni pas pa tako da bo ločna črta med voznim pasom in odstavnim tekla po sredi avtomobila), opozorite tudi druge voznike.
na žalost čisto nič novega ..
sploh pa sramota da morajo leta 2013 gasilci na prizorišče s peš hondo ... zaradi takih pacientov za volanom
Alfa Romeo .. time to stop looking and start touching :D
Uporabniški avatar
kosir1234
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Žiri

Ma ne kupim več vinjete, sej so vsak dan kolone, vsak dan nesreče...
Fuck this s****, ko so pa po nemčiji navadne ceste med mesti bolš kot naše avtoceste...
(╯°□°)╯︵ ┻━┻.
Uporabniški avatar
Apophis
Alfist
Alfist
Kraj: Gorenjska

kosir1234 napisal/-a:Ma ne kupim več vinjete, sej so vsak dan kolone, vsak dan nesreče...
Fuck this s****, ko so pa po nemčiji navadne ceste med mesti bolš kot naše avtoceste...
Kolikokrat pa si ti bil v Nemčiji? :roll:
jtd-M 20V
Uporabniški avatar
kosir1234
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Žiri

Apophis napisal/-a:
kosir1234 napisal/-a:Ma ne kupim več vinjete, sej so vsak dan kolone, vsak dan nesreče...
Kolikokrat pa si ti bil v Nemčiji? :roll:
Več km sem naredu po nemških dvo pasovnicah kot sem prevozu po slovenskih avtocestah v zadnih 3eh letih...

Me ne vleče sploh več it na slovensko avtocesto, do Ljublane je brezveze, raje se vozim po stari cesti 20min več, na morje prav tako po stari, drgam pa ne rabim hodit, al si pa cajt uzamem...
(╯°□°)╯︵ ┻━┻.
Uporabniški avatar
minimi
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: 156GTA

+1
Odgovori
  • Informacija