Ejga stari. Osla maš že doma ne rabiš še enga.MaStr napisal/-a:Peezda, me kar malo mika, da bi zamenjal (Slo alfa, 1. lastnik, Ti,...):
Kupi konja, če misliš.

Že, že, ampak tale je lepotica proti moji. Moti me le usnje in SW.alfasan napisal/-a:Ejga stari. Osla maš že doma ne rabiš še enga.
Kupi konja, če misliš.
Hja, nekje je treba začet, potem se pa že pogodiš za kakšno razumno ceno...bvogri napisal/-a:Me zanima kdo je realno pripravljen to plačat![]()

se strinjam kar se tiče cene. Za 12 jurjev dobiš bolj ali manj slabše ohranjeno TI (letnik 2009, cca.110kkm), razen če imaš res srečo in se nekomu zelo mudi s prodajo avtomobila zato ima posledično nižjo ceno.Foggy napisal/-a:Uvožene ti letnik 2007 se prodajajo za 12k€, tale je pa letnik 2009 z manj kilometri, od 1. lastnika in bo kar enako vredna, ne pretiravat fantje. Sicer pa zakaj se obremenjujete s cenami drugih... Avtomobil je star 4 leta, nov je stal 30k€ in zdaj je 15k€ pretirana cena, s tem da se zagotovo da še kaj dogovoriti glede cene. Kam smo prišli![]()
Kdor ima denar in si želi tak avto ga bo kupil, za ostale je pa tako vseeno....
Glede popolnosti, kakor za koga, za moje pojme je Q4 v takšnem avtomobilu odvečen balast, pravtako 2.4 ne upraviči svoje konjaže, večje porabe, dražje registracije, težkega nosu...Za mene je recimo 1.9 z malce optimizacije veliko boljša izbira, ok 2.0 jtdm bi bila še boljša....
Če pa kdo želi imeti dirkalnik v karavanski različici, naj raje pogleda za nemško trojko

Kot je že Foggy napisal:Aless napisal/-a:@MaStr do popolnosti ji manjka 2.4 Q4 pa brez SW
...za moj okus je rdeča 159-ka Ti berlina z 1.75Tbi motorjem že prava erotika - taka, kot jo ima "Rintintinc". Tudi usnje bi že nekako prebavil, mogoče celo (dvomim) vzljubil...Foggy napisal/-a:...za moje pojme je Q4 v takšnem avtomobilu odvečen balast, pravtako 2.4 ne upraviči svoje konjaže, večje porabe, dražje registracije, težkega nosu...Za mene je recimo 1.9 z malce optimizacije veliko boljša izbira, ok 2.0 jtdm bi bila še boljša....

To pa še kako držialfasan napisal/-a: ko enkrat voziš 5cilindraša te težko prepriča šterak na svoje prednosti. vsaj za enkra mene še ne prepriča.

alfasan napisal/-a:cena je odvisna od ponudbe in povpraševanja, eksotike posameznega avtomobila in splošnega finančnega stanja na trgu, ki pa je nažalost v pizdi.
avto ni nič posebnega, roko na srce.
Ima 1.9 jtd motor, ki ne opravičuje športnosti, ki jo kaže znakec TI.
lepa je enako kot vse 159ke saj so navsezadnje vse enake.
stvar je samo v všečnosti barve.
če prav pomislim koliko sem dal jaz za mojo in koliko je ta vredna samo zato ker ima usnje notri, pa ti volan in števce in 19 colske gume potem ni vredna 2,2x več.
maksimalno bo dobil zanjo 12.000 €, če bo dobil, pa dvomim.
nekdo je napisal da 2.4 ne opravičuje , kaj že,....
bistveno lepše gre kot 1.9
poraba pri enaki vožnji ne verjamem da je 0,5 litra višja, in cestnina, registracija in zavarovanje je za 150 € dražje a se vsekakor splača. pa še zvok je lepši.
pa dva kromirana rora na riti, sta tudi precej lepša kot en zarustan.
ko enkrat voziš 5cilindraša te težko prepriča šterak na svoje prednosti. vsaj za enkra mene še ne prepriča.

Drži.alfasan napisal/-a:cena je odvisna od ponudbe in povpraševanja, eksotike posameznega avtomobila in splošnega finančnega stanja na trgu, ki pa je nažalost v pizdi.
Oznaka Ti nima nobene veze z motorjem...alfasan napisal/-a:Ima 1.9 jtd motor, ki ne opravičuje športnosti, ki jo kaže znakec TI.
Koliko si ti dal za svojo, ne vem. Kakšna je ohranjenost/vzdrževanje tvoje in omenjene tudi ne. Vem pa, da je usnje, prvi sedeži, podvozje in še kaj, precej drugačno, 19 colarce z gumami vred pa tudi niso ravno zastonj.alfasan napisal/-a:če prav pomislim koliko sem dal jaz za mojo in koliko je ta vredna samo zato ker ima usnje notri, pa ti volan in števce in 19 colske gume potem ni vredna 2,2x več.
Zelo verjetno.alfasan napisal/-a:maksimalno bo dobil zanjo 12.000 €, če bo dobil, pa dvomim.
2.4 gre boljše kot 1.9 - jasno. Če pa 1.9 malo zmodificiraš je razlika v moči/pospešku skoraj ničelna, v ovinek pa gre zaradi manjše teže v nosu celo bolje. Pri porabi, registraciji, zavarovanju in ja, na žalost tudi v zvoku, pa ostanealfasan napisal/-a:nekdo je napisal da 2.4 ne opravičuje , kaj že,....
bistveno lepše gre kot 1.9
Glede razlike v porabi je na forumu že preveč napisanega (Info: vsaj 1 liter)alfasan napisal/-a:poraba pri enaki vožnji ne verjamem da je 0,5 litra višja, in cestnina, registracija in zavarovanje je za 150 € dražje a se vsekakor splača. pa še zvok je lepši.
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti