smukc napisal/-a:Nihče na teh slikah ne pogreša "ročk" ob volanu za prestavlanje?

A minus je voda odnjela
Meni več nč ni jasno
Kogar moti armaturna po mojem okusu bi se jo lepo dalo preobleč v alkantaro pol bi blo ok.

smukc napisal/-a:Nihče na teh slikah ne pogreša "ročk" ob volanu za prestavlanje?

Kislo grozdje pravišalfa_samec napisal/-a:@Foggy: zato pa sem napisal, da je brez fotošopa nič kaj glamurozna armatura. Na editiranih slikah je lepa, v živo je tako-tako. Za 60.000€ bi komot oblekli v usnje.
Sicer ja, vemo čemu je avto namenjen, samo vseeno. Alfa Romeo je bila vedno sinonim za stajliš notranjost, to pa ni ravno stajliš. Bolj spominja na poceni ponaredek kitajskega Guccija.
Drugo pa je, če bo avto tako brutale, da ne boš imel časa gledat naokoli po kabini

Bodo italijančki "zašuštrali" in pomotoma dali noter 4.7 V8 mašinoalfa_samec napisal/-a:Ne vem koliko si na tekočem o 4C, toda zadeva je serijska, prodali so že prvih nekaj tisoč komadov in proizvodnja teče že na polno. Jeseni dobijo prvi kupci svoje Launch edition 4C Alfe.
Izdeluje pa jo Maserati v svoji tovarni.

Dvomim, da bi jo imeli kam dat. Že ta 1.8 Tbi je natlačena v kabino do daske.zvitafeltna napisal/-a:Bodo italijančki "zašuštrali" in pomotoma dali noter 4.7 V8 mašinoalfa_samec napisal/-a:Ne vem koliko si na tekočem o 4C, toda zadeva je serijska, prodali so že prvih nekaj tisoč komadov in proizvodnja teče že na polno. Jeseni dobijo prvi kupci svoje Launch edition 4C Alfe.
Izdeluje pa jo Maserati v svoji tovarni.
Zgleda res obetavnoIt feels like this is a car made by people who know what they're doing. And one we'll like very much when we drive it.
Of course, we'll to wait until it's literally in our hands before casting a final judgement. But based on today's experience, hopes are rather high.
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti