Dobr, kje nej jest zdej cisterno staknem, avto je skoz žejnBojanxe napisal/-a:Tudi pri meni se pivo že hladi. Kaj za spit pa naj prinesejo s seboj tisti, ki bodo žejnidrugače bodo ostali žejni

Ne nerabš cisterne, sam pri 2.5k rpm začni prestavljat!MajsterGTV napisal/-a:Dobr, kje nej jest zdej cisterno staknem, avto je skoz žejnBojanxe napisal/-a:Tudi pri meni se pivo že hladi. Kaj za spit pa naj prinesejo s seboj tisti, ki bodo žejnidrugače bodo ostali žejni

no vidš da se da, lepo počas pristatMajsterGTV napisal/-a:avto je skoz žejn

tud jst sm dubu takle občutk ko sem prebral gregsonov post...TribesMan napisal/-a:Če greste nekateri na dopust to pomeni da se srečanja ne smejo več izvajat al kaj?
Nisem vedel da mate ekskluzivo...

Gregson007 napisal/-a: @smukc; lahko pa v prihodnje pripomoreš s svojimi močmi k kakšnemu večjemu srečanju, lahko tudi uradnemu ali pa se ga vsaj udeležiš

po forumu znajo bit usi glasni in pametni in kukcat po tipkovnci nobenmu razn ns "elite" ki smo se zberal tm. nej se kdaj še kdo do tja prmaje ne pa sam tle po forumu pisat.to zna usak!smukc napisal/-a:Gregson007 napisal/-a: @smukc; lahko pa v prihodnje pripomoreš s svojimi močmi k kakšnemu večjemu srečanju, lahko tudi uradnemu ali pa se ga vsaj udeležiš
Katerega srečanja se bom udeležil in katerega ne je popolnoma moja stvar
in še...
Če smo si tk narobe predstavlal pa povej kaj nej bi pol pomenil tale zaklep teme dokelr se "elita" nevrne
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov