Če ti prižge lučko je to znak da je nekaj narobe z izvajanjem regeneracij. Mogoče samo prekratke relacije ali kaj podobnega in te opozori da moraš naredit prisilno, ali pa se peljat malo dlje...
Če je vse OK ne bo nikoli prižgalo nobenega opozorilnega znaka.
TribesMan napisal/-a:Če ti prižge lučko je to znak da je nekaj narobe z izvajanjem regeneracij. Mogoče samo prekratke relacije ali kaj podobnega in te opozori da moraš naredit prisilno, ali pa se peljat malo dlje...
Če je vse OK ne bo nikoli prižgalo nobenega opozorilnega znaka.
Sedaj mi je vse jasno. Jaz sem enostavno mislil, da takrat ko se regeneracija izvaja, da se prižge opozorilo.
Potem pa sem zagotovo zgrešil svojo regeneracijo ja
THOR napisal/-a:Ja, sicer mislim, da je meja okoli 80%, ne vem točno, bo moral tribes povedat vendar lučka lahko sveti tudi zaradi česa drugega. Potreben bo priklop.
Se pa lučka med reg ne prižiga, ampak samo zvok postane malo bolj robat in števec turbine pade na 0. Aja pa poraba se poveča.
TribesMan napisal/-a:Pri 2.0 se zadeve izvajajo malo drugace in pogosteje, ker je close coupled DPF...
Samo lucka se pa vseeno vzge samo ob problemih...
Ampak saj drugega kot regeneracijo tukaj ne moreš naredit pa tudi če zaradi tega prevoziš kilometrov ker ko se je nam prižgalo smo se že za glavo primli ampak potem odpreš navodila in vidiš da je to skoraj edini znakec za katerega ti ni treba obiskat servisa. Verjetno je pa res da se lučka prižge ko je že vse na meji.
"Ljudska glupost i svemir su beskonačni, ali čak za ovo drugo nisam baš siguran.” Albert Einstein
Jah verjetno voziš prekratke relacije da bi se ti DPF normalno regeneriral. Če se ti vžge lučka zapelji avto malo dlje da se dobro ogreje in naredi tisto regeneracijo. To je pa tud to...
TribesMan napisal/-a:Jah verjetno voziš prekratke relacije da bi se ti DPF normalno regeneriral. Če se ti vžge lučka zapelji avto malo dlje da se dobro ogreje in naredi tisto regeneracijo. To je pa tud to...
Ja sej, ko se mi prižge grem malo na ac in je pol mir
Alfa33: samo na testerju lahko vidiš, če je bila narejena regeneracija..
Nisem 100%, ampak glede na ostale opise kako izgleda regeneracija, se mi zdi, da sem jaz prvo opazil včeraj na poti v Benetke. Ko sem spusil gas je mašina nekaj čudno laufala, poraba se je povišala in ko sem spustil gas je turbina padla na 0. Je to to?
Včeraj sem opazu, da se mi dela regeneracija ravno, ko sem se zapeljal v garažo. Počakal sem sicer še ene 2-3 minute, da je bilo slišati normalen zvok motorja.
Ali je bolje, da se takrat še malce pelješ? Je kaj narobe, če bi samo ugasnil?
B_U_R_I napisal/-a:Včeraj sem opazu, da se mi dela regeneracija ravno, ko sem se zapeljal v garažo. Počakal sem sicer še ene 2-3 minute, da je bilo slišati normalen zvok motorja.
Ali je bolje, da se takrat še malce pelješ? Je kaj narobe, če bi samo ugasnil?
Enkrat ne bo nič narobe, če ugasneš. Če boš večkrat, ti bo pa zapacalo.