Neki za okol 100€. 120€ po komadu mi je ze too much. Ceprav Bridgestonk se nisem mel, sem si jih vedno zelel met....sploh 050re...sam je bal cena zmeraj tok visja napram konkurenci, da se nikol nisem odlocu za njih.
DUNLOP SP Sport Maxx - to je kot GY Eagle F1 (stara, na smrekico)
DUNLOP SP Sport Maxx TT - to je kot GY Eagle F1 Asymmetric
DUNLOP SP Sport Maxx RT - to je kot GY Eagle F1 Asymmetric 2
Jest sem mel dosedaj samo Sport Maxx (dobil "zvožene" na avtu ko sem ga kupil), dost glasne, držale dobro na suhem, v dežju razmeroma ok, obraba težko rečem, ampak niso bile pretirano znucane na notranjem robu.
Potem sem pa dvakrat kupil TT. Z obema kompletoma zadovoljen, so tihe, nenormalno dobre v dežju, v suhem tudi super. Pumpam 2.7 spredaj 2.5 zadaj. Stekanje na 0° in zdržijo preko 50kkm prevoženih na komplet.
Jih pa tudi menjam naprej nazaj enkrat na sezono.
Vse tri so top gume, če pa glih izbiraš ne jemat navadne sport maxx ker rada rata glasna (narebri), sport maxx tt je že "stara" in preverjena guma tko da ni problema, ta nova sport maxx rt je pa najnovejša visoko zmogljiva guma od dunlopa, to osebno mam na Mercedesu in je super, mal večjo obrabo ma od tt-ja ampak drži k sto mater!!! zelo zadovoljen...
Lp, N
2005-2008 Alfa 33 1,3 ie Boxer SW 4x4 / 93.let
2008-2010 Suzuki Grand Vitara 1.6i 4x4 / 99.let
2010-2012 Fiat Tipo Sport / 93.let
2012-20?? Alfa 159 1,9 jtdm SW Progression / 07.let
A je kaj narobe, če dam zimske gume gor na Muso, ki niso homologirane? Po homologaciji imam 195 60 15, gor bi pa nataknil 195 65 15? Je lahko kaj narobe(razen to da niso vpisane v kartonček)?
Crazy Alfista napisal/-a:fizicnos igruno gredo gor(edino lahko imas probleme s policijo)
No sej najbolj me je to zanimalo če grejo gor.Za "plave" pa itak vem ja. Sicer pa mislim da ni take razlike,da bi porajtal(edino če se zapičijo v avto).