Jaz sem si jo lastil pet dni in sem naredil z njo 3000km v petih dneh in nikoli ni padla pod 8.0lMiholl napisal/-a:Jst sm v vsaj 3eh 170hp julkah videl povprecno porabo okoli 7 ali manj v nekaj 1000km dolgem intervalu...

Jaz sem si jo lastil pet dni in sem naredil z njo 3000km v petih dneh in nikoli ni padla pod 8.0lMiholl napisal/-a:Jst sm v vsaj 3eh 170hp julkah videl povprecno porabo okoli 7 ali manj v nekaj 1000km dolgem intervalu...
Doma imamo QVjko že skoraj tri leta in po prevoženih 30k km je povprečna poraba 9l.ĐoKc napisal/-a:Ali je že kdo šel gledati tole julko
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=7659057&show=1
in pa kdo ve kakšna je kaj poraba?

-pri meni bi videl enakoMiholl napisal/-a:Jst sm v vsaj 3eh 170hp julkah videl povprecno porabo okoli 7 ali manj v nekaj 1000km dolgem intervalu...

Hvala za nasvet Tribes pomoje mora biti nekah hudo narobe, da jo že 2 lastnik podaja..TribesMan napisal/-a:A ni to tista "zloglasna" QVjka s katero je bilo en kup problemov?
Celo na forum se je prijavil lastnik in pisal nekaj o težavah, če se ne motim.
Drugače pa tile motorji imajo kr nekaj problemov, zaradi nepravilnega olja, ki so ga predpisali v fabrki je crknilo že en kup turbin, pa tud kej hujšega.
Preberi si malo angleške forume, tam se najde veliko informacij.

Dons sm jo detajlno pregledu in morm rečt, da avto ni slab. Ima seveda čudno zgodovino, sam če to izvzamemo, sm našel le 2 banalni napakici, tko da ima novega lastnika.ĐoKc napisal/-a:Hvala za nasvet Tribes pomoje mora biti nekah hudo narobe, da jo že 2 lastnik podaja..TribesMan napisal/-a:A ni to tista "zloglasna" QVjka s katero je bilo en kup problemov?
Drugače pa tile motorji imajo kr nekaj problemov, zaradi nepravilnega olja, ki so ga predpisali v fabrki je crknilo že en kup turbin, pa tud kej hujšega.
žival napisal/-a:Dons sm jo detajlno pregledu in morm rečt, da avto ni slab. Ima seveda čudno zgodovino, sam če to izvzamemo, sm našel le 2 banalni napakici, tko da ima novega lastnika.ĐoKc napisal/-a:Hvala za nasvet Tribes pomoje mora biti nekah hudo narobe, da jo že 2 lastnik podaja..TribesMan napisal/-a:A ni to tista "zloglasna" QVjka s katero je bilo en kup problemov?

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti