pa me zanimajo vaša mnenja ali je kaj sumljivo oz. ni cena primerna oz. bilokaj, če mi lahko gdo kaj pove
Zelo si želim alfe vendar nevem ali je ta primerna
Tako da bi vas proslil če mi lahko gdo kaj pove ali poda kakšen nasvet
Ni pa nujno, da jih je secar vrtel nazaj. Sam sem kupil avto od IT leasing hiše, kjer so bili kilometri prevrteni nazaj. Na števcu 35000, v motornem računalniku 65.000 Tudi leasing najemniki lahko zbijeo števec preden vrnejo avto...
Ne vem, ker nisem šel zraven. Po mailih sva si pošiljala linke in je rekel da gre to gledat. Ko sva se čez par dni dobila na , mi je povedal, da je imel avto mal čez 190.000 in da je vesel da je dal preverit, ker bi drugače kupil. Je avto lepo ohranjen itd. Najbrž je mel koga zraven da je na comp priklopil....
skyblue napisal/-a:Ni pa nujno, da jih je secar vrtel nazaj. Sam sem kupil avto od IT leasing hiše, kjer so bili kilometri prevrteni nazaj. Na števcu 35000, v motornem računalniku 65.000 Tudi leasing najemniki lahko zbijeo števec preden vrnejo avto...
To je čisto res....samo kot prodajalec bi lahko že sam brez problema preveril kilometre v ECU in tako manj tvegal.
Mene kot kupca praktično ne zanima kdo jih je dejstvo pa je, da so zbiti...
Bi mi lahko prosim gdo svetoval še enkrat ali kakšna mnenja o tej alfi prosim..nujno potrebujem avto in mi pride vsako mnenje prav.
Sem že enkrat objavil vendar nihče ni odgovoril