Ali kdo pozna to Alfo 10

Splošne informacije, izkušnje o Alfah
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
Red_Rocket
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Fiat Punto MK2 1.2 2003

luka33 napisal/-a:Da razčistimo glede tele alfe: http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=7764712&show=1

To je moja bivša alfa :D Prodal sem jo temule, ki jo je naslednji dan začel prodajat za 3x večjo ceno od katere jo je od mene dobil. Ni res da je 2 lastnik, ker je bila v moji lasti prej. Je pa zadeva taka: avto je v 2h barvah, ker je bil zaleten v bok, škatlo za varovalke pa zaliva voda, v motorju se nekaj čudno sliši (mislim da so dročniki), notranojost je boga in sprednje bremze piskajo neznosno. Trenutnemu prodajalcu pa sem za vse napake povedal.

L.p. Luka
Hehe, jaz sem ga pa klical pa je reku da jo je mel dva mesca tako malo za duso, da je na avtu vse super in prodaja, ker ni prakticna :wink:

Hvala za input.
Lp
Uporabniški avatar
alfa_samec
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 1
Vozilo: Alfa Romeo GTV 2.0, 145 1.6, 147 1.6, 147 FL 1.6; Brera 2.4 JTDm; MiTo 1.3 JTDm
Kraj: Puconci

Q_4 napisal/-a:alfa_samesc

Kupuješ?
Recimo, da ribarim. 147 z 1.6 mi ne diši, 2.0 še manj, 156 niti slučajno, 166 prevelik, GT pa je ravno prav, s temle motorjem še toliko bolj, čeprav sem malo skeptičen kako bi se obnašal pri malo km :? Vem, da ne gre skupaj, samo ni izbire - JTS je no-go, V6 je preveč za premalo, tako da ostane edino dizel.

Če bi bila brez usnja, sploh rdečega, bi bila super.
Uporabniški avatar
Gregson007
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: LaFa ...... 404
Kraj: Laibach

alfa_samec napisal/-a:Če bi bila brez usnja, sploh rdečega, bi bila super.
noben blem vržt ledr ven :wink:
Slika
alfasan
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Ljubljana

Rdeč leder boš hitro prodal v teh modernih časih. Če ne drugega bo kdo kupil za dušo :)
Uporabniški avatar
žival
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Litija

alfasan napisal/-a:http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=7650379&show=1

O tem sem govoril.
To je avto, ki izstopa. Cena takega avta je faktor pripravljenosti čakanja na kupca.
Vseeno pa mora za takšno ceno avto biti popolnoma brez napak in z vsemi papirji, ki dokazujejo realnost. Če bi sem sam odločal za nakup takšnega avta ne bi cenkal pri ceni toda zahteval bi pa račune tudi za vsako zarnico ki je bila zamenjana in kdaj je bila zamenjana. Le tako se lahko z visoko verjetnostjo prepricas, da je avto realen. Obljube in podpisi o realnosti, ki jih dajejo handlerji pa ceno samo zbijejo, saj je takoj čutiti nerealnost in prikrivanje nečesa.
Tak avto je verjetno kupil nekdo, ki ga je imel za dušo, tako kot zvesti forumaš Bistri.
Torej če ga je imel za dušo je za njega skrbel kot za otroka in če je a vto se iz nemčije računi ne bi smeli biti problem. Razen če je lastnik z dušo v 3 letih naredil 300.000 km in mu je iz duše odpihnilo vse račune. Potem pa bog pomagaj. Se pa za tak avto ne glede na stanje vedno najde nekdo, ki ga bo zopet kupil za dušo. Če ga slučajno kupi kakšen forumas se priporočam, če bi želel za dušo zamenjat sedeže, mu z dušo doplacam kakšen euro.

Pa da ne bo kakšne fausije :) tudi jaz bi imel tako alfo pa imam to smolo, da mi duša ne pusti. Ko bom v penziji bom pa zagotovo kupil ti sedeze in dal vgradit masažo notri, kupil si bom se ti volan in mu vgradil igralno funkcijo, da bom lahko potem igral Collin McRea really, ki smo ga včasih igrali za dušo. Zdaj ko je pa znanemu pilotu duša odletela se pa tudi mi ljubitelji raje vozimo z alfami toda na žalost s takšnimi brez duše.
S icer pa bodi dovolj za nedeljsko jutro. Pa naj vam tekne goveja juha, z dušo ali brez.
No pr temu avtu se točno ve kdaj je kdo žarnico zamenju. :wink: Jz jo nisem kupu, ker je bla enostavno predraga, drugače pa huda k pes.;)
Uporabniški avatar
WiTBoY
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: 159 2.4 Q4
Kraj: Logatec

a kilometri so realni pol ?
Uporabniški avatar
žival
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Jp. :wink:
Uporabniški avatar
WiTBoY
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: 159 2.4 Q4
Kraj: Logatec

mamljivo :)
Uporabniški avatar
alfa_samec
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 1
Vozilo: Alfa Romeo GTV 2.0, 145 1.6, 147 1.6, 147 FL 1.6; Brera 2.4 JTDm; MiTo 1.3 JTDm
Kraj: Puconci

Gregson007 napisal/-a:
noben blem vržt ledr ven :wink:
Bi moral bit zelo zabit, da bi najprej kupil precenjen avto, potem pa še kupoval rabljene sedeže iz druge GT pa pod ceno prodajal usnje, s tem, da potem pri ponovni prodaji spet oprema ne štima :doubt:

Tako zabit pa nisem.
Uporabniški avatar
Gregson007
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: LaFa ...... 404
Kraj: Laibach

a tudi če bi ti nekdo podaril komplet notranjost za Gt (neledr) ne bi prišel iskat?
upam da res ne bi bil, tako zabit, da ne bi šel iskat :mrgreen:
pa bi bila super :wink:
Slika
Uporabniški avatar
Aless
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: ....
Kraj: Bizeljsko / Maribor
Kontakt:

žival napisal/-a:Jp. :wink:
lahko poveš kaj več še o avtu?mogoč gremo gledat ta teden
Uporabniški avatar
žival
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Nemški, kupljen direkt od lizinga, s 121kkm. Predhodno je mel eno poškodbo na eni strani, ne vem točno kateri, sam je bil račun kar visok. Videl ga v živo nisem, sam po slikah je bil razen par praskic in luknjic od kamečkov zelo kulturen avto,... No razen tista naknadno vgrajena navi je pa dizaster,... Po moje vredna ogleda,...
Uporabniški avatar
Aless
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Bizeljsko / Maribor
Kontakt:

hvala, če bo le mel kolega čas gremo gledat ta tedn, pol je pa odvisno od prodajalca če se bota kaj zmenla
Uporabniški avatar
žival
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Prov velik lufta pri ceni ni,...
Uporabniški avatar
Aless
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa