P.S. Alan tebi sem poslal na FBju slike bi se ti dalo pogledati če je vredu nastavljeno da mi nebojo na homolomo težil ker potem bi kar te papirje vzel.
lp
Moderator: Tehnika moderatorji

Jaz sem peljal k Bučanu v LJ ( https://plus.google.com/100815882098795 ... l=si&hl=sl ) kmalu po tem, ko so mi pri Zegi nastavili optiko totalno mimo in mi je zadaj gume čisto pobralo.PAJCI1 napisal/-a:Kam na optiko stajerska pa magari do lj. V celju na amzs so mi jo nastavlali dva mesca nazaj pa mi je nove gume pozrlna nulo znotraj!

Pelji nazaj pa naj častijo nove gume. Meni so enkrat isto zjebali (sicer nekje drugje pa vseeno), pa sem dobil nove gume in optiko še enkrat gratis. Če so lahko naredili optiko pomeni da takrat nisi mel lufta, dvomim pa se se je v 2 mescih kaj tako zjebalo da bi lahko uničil gume. Pa če boš lepo rekel se ti bojo samo smejali..PAJCI1 napisal/-a:Kam na optiko stajerska pa magari do lj. V celju na amzs so mi jo nastavlali dva mesca nazaj pa mi je nove gume pozrlna nulo znotraj!

Torej priporočaš lamota iz miklavža? A to je ta ki ima vulkanizerstvo? Dam v sredo menjat še preostalo spodnjo roko pol pa kr na optiko. Cena 30€ se mi zdi kr ugodna.Q_4 napisal/-a:LAMOT v Miklavži. Če si že iz štajerskega predela in MB ni daleč. Do zdaj sembil tam ene 6× če ne več, pa samo 1× sem hodil nazaj, ker mi je volan postrani stal. Tud drugi imajo dobre izkušnje z njim. Cena je nekje 30€ za samo spredaj.

tud meni do zdaj delali tam vedno na bravotu. sem pa ko sem kupil nove 18" ter gume, zapelal tja alfo. prvic so nastavli tak, da je vleklo avto v desno, po tednu dni sel nazaj, so naredli se 1x. potem je bilo mnogo bolse, ampak je sedaj mnogo slabse ko sem vzel gume dol in je desna sprednja notranji rob pobran. naredil cca 13.000 km. pred optiko zamenjal vse roke, koncnike, stabilizatore itd... sedaj mi nastavil kolega doma v garazi in morem rect, da se avto lepse pelje, oprijema mnogo vec... ce bo pa pobiralo gume pa bomo vidli.Q_4 napisal/-a:LAMOT v Miklavži. Če si že iz štajerskega predela in MB ni daleč. Do zdaj sembil tam ene 6× če ne več, pa samo 1× sem hodil nazaj, ker mi je volan postrani stal. Tud drugi imajo dobre izkušnje z njim. Cena je nekje 30€ za samo spredaj.
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta