alfa 147 by xalfist

Slikice vaših jeklenih konjičkov
Odgovori
xalfist
Alfa Freak
Alfa Freak
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: maribor

kosir1234 napisal/-a:rabiš cel plan kako zadne na most spravit ja :D

rorcange al pa cvinge pridejo prav... pa hitr navoj požreš če si neučakan
Ja če si neučakan še ti avto z dvigalke pade. Imel sem tako srečo da adijo. Noge sem mel pod avtom ko je alfica zružla dol, šlo pa je z mm, pa sam v garaži.
Uporabniški avatar
kosir1234
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Žiri

investiraj v hidravlično dvigalko pa stojke če čaraš pod avtom :D
(╯°□°)╯︵ ┻━┻.
xalfist
Alfa Freak
Alfa Freak

kosir1234 napisal/-a:investiraj v hidravlično dvigalko pa stojke če čaraš pod avtom :D
Dvigalka tu ni bla nic kriva, vse sem bil sam. Ker ce bi jo pravilno podstavil nebi pado nikoli. Tak pa sem dal na prag in tisto bulo na podvozjo koz zeleza, da nebi pritiskala sam na prag oz sam na podvozje, in se je zmakniila iz tistega zeleza in je padlo vse skup. Padlo pa je ko sem z drugo dvigalko hotel dvignit roko katera je ze bila priterjena na amortizer in je avto tolk dvignilo da se je na prvi dvigalki vse zrahlalo in ko sem zmigo pa je vse skup padlo je dol. Zakomplicirano pac. Roko pa sem hotel dvignit zato da bi se nagnila da bi lahko vijake not dobil.
Uporabniški avatar
kosir1234
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

dviguj raje na mostu, pa čolo pod prag če ni druzga :)

a 156 nima bunke spredi za dvigvat od tal? mal bolj notr od pragov...
(╯°□°)╯︵ ┻━┻.
Uporabniški avatar
WiTBoY
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: 159 2.4 Q4
Kraj: Logatec

če ni čole lah tud gumo k si jo dal dol iz avta. podložiš pod prag če slučajno pade :)
xalfist
Alfa Freak
Alfa Freak

Ima bunko saj pravim da sem dal jaz kos zeleza na bunko in na prag spodi pa dvigalko, in ko hotel na silo dobit roko not, se je zmaknila dvigalka iz tistega butastega kosa zeleza. Ja saj mi je foter pravil naj si podlozim pa jaz eh saj ne rabim. Pač za drugic en klocen lesen pod prad pa je ziher. Moje noge, glava pa se kaj. Pač več srečem sem mel kot pameti. Disk mi je padel prakticno med nogami.
Uporabniški avatar
kosir1234
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

meni je par let nazaj p206 padu ker sm ga mel na ploščicah dvignjenega... in itak tok sreče, da še disk ni ploščice poču :D
(╯°□°)╯︵ ┻━┻.
xalfist
Alfa Freak
Alfa Freak

kosir1234 napisal/-a:meni je par let nazaj p206 padu ker sm ga mel na ploščicah dvignjenega... in itak tok sreče, da še disk ni ploščice poču :D
Pa ja hitro se zgodi malo neizkušnje, malo neprevidnost, pol hočes nekaj na hitro pa se hitro zgodi. Na sreco so sam malo vrate in blatnik počohane, ostalo vse ok. No najbolj je vazno da ni avto mi na noge pado, to je bolj pomembno kot pa pleh.
Uporabniški avatar
kukec
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Slov. Bistrica

ne vem , če sem spregledal, kje si nabavil tale set rok in stab.?
mene januarja tudi čaka tole. Tako da poročaj, poizkusna doba bo ravno pravšnja :D
Slika
xalfist
Alfa Freak
Alfa Freak

kukec napisal/-a:ne vem , če sem spregledal, kje si nabavil tale set rok in stab.?
mene januarja tudi čaka tole. Tako da poročaj, poizkusna doba bo ravno pravšnja :D
Nabavil sem preko ebay-ja, bom poročal kako se obnesejo, če pa rabiš konkreten link pa ti ga lahko tut prilepim. Dobiš iz severa nemčije za 10€ poštnine res smešno poceni, roke pa so 108€. Lahko naročiš tut vse posebej sam zakaj bi dvakrat plačeval poštnino. Drgače pa dobiš tut že trw za 50€ če hočeš kaj bolj preverjenega. Ampak jaz sem se odličil za ta paket, pa bomo vidli kako bo držalo, če ne pa tut nisem nekaj zgubil 108€ za vse roke plus štanigice je skoraj zastonj.
Uporabniški avatar
Uroš
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Maribor-Tezno

lepo jo rihtaš ! =D>
Uroš
xalfist
Alfa Freak
Alfa Freak

Tak sprednje podvozje menjano(tisto kaj je bilo za zamenjat) zaj pa pridejo na vrst še zadje tiste štange al kak se pravilno imenujejo, ker imajo zadna kolsa konkreten luft oz jih z roko lahko migam za par mm. Tak da pošiljka že napoti iz nemčije pol pa optika pa je toto.
Aja upam da menjam brez težav, vsaj zgledajo nostavno gor narete :D , ampak pri alfi se nikol neve.
PAJCI1
Alfa Member
Alfa Member
Kraj: Slovenska Bistrica

Pocasi bos mogo dvigalo kupit :-)
xalfist
Alfa Freak
Alfa Freak

PAJCI1 napisal/-a:Pocasi bos mogo dvigalo kupit :-)
hehe smesno. zaj vem koga obiskat, tak da je ne rabim. Za moja mala popravila je kanal dovolj. Spodne roke pa tak ves kdo rad menjuje, oz sem vido danes da ma neko prakso.
xalfist
Alfa Freak
Alfa Freak

Alfica v snežni odeji hehe

Slika

Slika

Slika

Alfica gre drgače vredu, razen enkrat jo je nekaj prijelo motor control system failure ampak napaka je izginla sama od sebe in se več ni ponovila.
Aja pa edino kar opažam je še, da ko je temperatura pod - rabi zelo dolgo sa se segreje na prvo , drugo črtico do 90pride le ob daljši vožnji 25km+. Je to normalno ali je mogoče termostat že bolj bogi?
Odgovori
  • Informacija